Meross MTS150HHK WiFi cap termostatic inteligent (HomeKit) (kit de pornire)

190,00 lei

În stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Meross MTS150H (EU) termostat inteligent cu hub inteligent

Faceți ca locuința dvs. să fie plăcut încălzită și spuneți adio facturilor de încălzire excesive. Termostatul inteligent de la Meross permite controlul de la distanță și programarea prin intermediul unei aplicații. De asemenea, suportă controlul vocal și este compatibil cu Apple HomeKit, Google Assistant și Amazon Alexa, printre altele. Dispozitivul poate, de asemenea, să oprească automat încălzirea atunci când detectează o fereastră deschisă. Veți găsi, de asemenea, hub-ul inteligent necesar pentru ca termostatul să funcționeze corect.

Detectează ferestrele deschise

Nu mai trebuie să vă faceți griji că facturile la încălzire sunt prea mari. Dacă termostatul detectează o fereastră deschisă, acesta va opri imediat încălzirea. În acest fel, veți evita să plătiți sume foarte mari. Chiar dacă uitați că încălzirea este pornită și decideți să aerisiți puțin apartamentul, dispozitivul Meross se va asigura că veți fi scutit de probleme.

Creați programe de încălzire

Cum altfel puteți evita facturile excesive și economisi bani? Este mai ușor decât pare! Termostatul Meross vă permite să creați programe prin intermediul aplicației. Astfel, este ușor să adaptați încălzirea la nevoile și stilul dvs. de viață. Nu mai trebuie să vă faceți griji că vă întoarceți de la serviciu într-o casă rece sau că încălzirea funcționează inutil după ce ați plecat!

Telecomandă convenabilă

Acum aveți tot ce aveți nevoie la îndemână. Puteți controla termostatul de la distanță cu ajutorul aplicației Meross. Dispozitivul funcționează, de asemenea, cu Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant și Samsung SmartThings. Datorită compatibilității sale cu asistenții vocali, îl puteți opera în mod convenabil și cu comenzi simple. Nu aveți smartphone-ul la dvs. sau aveți mâinile ocupate? Cu doar câteva cuvinte, poți personaliza încălzirea în funcție de nevoile tale!

Încălzirea de care aveți nevoie

Cu ajutorul mai multor termostate, puteți face cu ușurință ca temperatura din fiecare cameră să fie perfect adaptată la cerințele dvs. Cum funcționează? Fiecare unitate este controlată independent. Astfel, puteți face ca în camera copiilor să fie o căldură plăcută la aproximativ 25°C. În bucătărie, unde funcționează cuptorul și aragazul cu gaz, este suficientă o temperatură de aproximativ 18°C. Nu vreți să înghețați după ce ieșiți dintr-o baie fierbinte? Reglați temperatura în baie la aproximativ 20°C!

Ușor de instalat și de configurat

Sunteți îngrijorat de configurația complicată a aparatului? Nu vă faceți griji! Termostatul este extrem de simplu și rapid de instalat și, datorită adaptoarelor incluse, se remarcă prin compatibilitatea sa largă. Este alimentat de doar 2 baterii AA (nu sunt furnizate). Doriți mai mult? Hub-ul inteligent pe care îl veți găsi în pachet poate gestiona până la 16 termostate. Așadar, posibilitățile sunt cu adevărat vaste! Doriți să controlați de la distanță dispozitivele configurate în Apple Home? Pur și simplu configurați HomePod, Apple TV sau iPad-ul ales de dvs. ca hub pentru casă.

Inclus

 • Termostat inteligent
 • Adaptor Danfoss RA
 • Adaptor Danfoss RAV
 • Adaptor Danfoss RAVL
 • Adaptor M28 x 1,5
 • Adaptor Caleffi
 • Adaptor Giacomini
 • Hub inteligent
 • Adaptor de alimentare
 • Cablu USB
 • Manual de utilizare

Specificații

Producător Meross
Model MTS150HHK
Versiune EU
Sursă de alimentare 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt furnizate)
Tip conector M30 x 1,5 (6 adaptoare incluse)
Dimensiuni (termostat) 8,2 x 5 x 5 x 5 cm
Dimensiuni (butuc) 5,9 x 4,1 x 2,1 cm
Standard wireless Hub: 802.11 b/g/n 2,4 GHz Wi-Fi, 433 MHz;
Termostat: 433 MHz
Certificări CE, RoHS, WEEE
Cerințe de sistem iOS 13 sau o versiune ulterioară, Android 4.1 sau o versiune ulterioară, conexiune Wi-Fi existentă
Temperatura de funcționare 0°C – 40°C
Temperatura de depozitare -40°C – 70°C
Umiditate de funcționare 10%-90% (fără condensare)
Umiditate ambientală de depozitare 5%-90% (fără condensare)
Aplicație Meross
Compatibilitate Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>