Meross MSL120 Bec LED inteligent cu Wi-Fi (HomeKit)

53,00 lei

60 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Bec LED inteligent Meross MSL120HK (HomeKit)

Bucurați-vă de un control la distanță convenabil al iluminatului dvs. și creați o atmosferă unică pentru orice ocazie. Becul LED inteligent Meross MSL120 vă permite să reglați liber luminozitatea, temperatura de culoare și chiar culoarea luminii și este extrem de eficient din punct de vedere energetic. Îl puteți controla în mod convenabil de la distanță cu ajutorul aplicației Meross. De asemenea, este compatibil cu Apple HomeKit, Amazon Alexa și Google Assistant, printre altele, astfel încât poate fi operat și prin voce.

Controlul de la distanță al iluminatului

Ați uitat vreodată să stingeți luminile înainte de a ieși din casă? Acum nu mai este o problemă – puteți stinge becul în orice moment cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră! Aplicația Meross vă permite să controlați dispozitivul de oriunde – la serviciu, la restaurant sau chiar în vacanță în străinătate. Acum, tot ce aveți nevoie este la îndemâna dumneavoastră! Produsul funcționează, de asemenea, cu Apple HomeKit, Samsung SmartThings, Amazon Alexa, Google Assistant și Line Clova.

O casă inteligentă adaptată la stilul dvs. de viață

Nu mai trebuie să stingeți singur lumina când plecați la serviciu sau să o aprindeți când vă întoarceți. Becul LED inteligent de la Meross se va adapta la tine! Cum funcționează? Tot ce trebuie să faci este să setezi programul potrivit. Faceți ca iluminatul să se aprindă automat la ora 7:00 când vă treziți și să se stingă la ora 8:00 când plecați la serviciu. Ajungeți de obicei acasă în jurul orei 17:00? Setați luminile să se aprindă pentru a vă întâmpina! Posibilitățile sunt aproape infinite.

Creați atmosfera potrivită în casa dvs.

Știați că, prin culoarea și intensitatea luminii, putem sublinia caracterul unei anumite ocazii într-un mod fantastic și chiar ne putem influența starea de spirit? Meross vă va permite să folosiți în mod convenabil astfel de posibilități! Becul cu LED-uri vă permite să alegeți luminozitatea și temperatura de culoare a luminii și chiar culoarea acesteia! Paleta largă de culori RGB înseamnă că veți găsi cu siguranță nuanța perfectă pentru dumneavoastră. Astfel, este ușor să creați atmosfera perfectă pentru o cină romantică, o seară de film sau o petrecere în casă!

Doar câteva cuvinte

Nu aveți chef să vă dați jos din pat pentru a stinge lumina? Aveți mâinile ocupate cu gătitul și trebuie să aprindeți lumina? Acum acest lucru nu mai este o problemă! Becul cu LED Meross MSL120 este compatibil cu asistenții vocali Siri, Google Assistant și Amazon Alexa. Acest lucru înseamnă că îl puteți opera în mod convenabil cu ajutorul vocii. Pur și simplu emiteți comanda corespunzătoare și urmăriți cum lumina se aprinde, se stinge, se luminează sau devine albastră.

Simplu de instalat și eficient din punct de vedere energetic

Optați pentru soluții ecologice, dar economice. Becul consumă extrem de puțină energie electrică – în comparație cu modelele similare, acesta economisește până la 78,3% din energie. Instalarea și configurarea nu reprezintă nicio problemă. Tot ce aveți nevoie este o conexiune Wi-Fi existentă în locuința dvs. pentru a-l face să funcționeze – nu este nevoie să cumpărați hub-uri suplimentare. Cu Meross, puteți spune adio facturilor mari de electricitate și puteți economisi bani!

Inclus

  • Bec LED inteligent
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Meross
Model MSL120HK
Versiune EU
Intrare 200-240 V ~50/60 Hz
Luminozitate 810 lm, echivalent 60 W
Reglabil Da
Temperatura de culoare Reglabilă, 2700-6500K
RGB Da
Unghi de distribuție a luminii 180°
Putere de așteptare <0,5 W
Consum de energie 9 W
Durata de viață Aproximativ 22,8 ani cu o utilizare de aproximativ 3 h pe zi
Factor de formă A19
Antenă 1 antenă internă
Standard wireless IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R
Securitate wireless

Suportă WEP pe 64/128 biți, WPA-PSK/WPA2-PSK

*Nu acceptă Wi-Fi pentru întreprinderi

Certificări SUA: FCC, UL; UE: CE, RoHS, WEEE; JP: Telec, PSE
Cerințe de sistem iOS 13.0 sau o versiune ulterioară, Android 4.1 sau o versiune ulterioară, conexiune Wi-Fi existentă
Temperatura de funcționare 0°C – 40°C
Temperatura de depozitare -40°C – 70°C
Umiditate de funcționare 10%-90% (fără condensare)
Umiditate ambientală de depozitare 5%-90% (fără condensare)
Aplicație Meross
Compatibilitate Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>