Mcdododo CH-7063 3in1 15W încărcător wireless (telefon/TWS/Apple watch) negru

159 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Mcdododo 3 în 1 încărcător wireless CH-7063 15W (telefon/TWS/ ceas Apple) (negru)

Acum aveți nevoie de un singur încărcător pentru a vă încărca toate dispozitivele! Încărcătorul wireless Mcdododo 3 în 1 suportă încărcarea rapidă cu o putere maximă de până la 15 wați și este compatibil cu MagSafe. Permite încărcarea prin inducție a trei dispozitive în același timp și, datorită compatibilității sale extinse, îl puteți utiliza cu echipamente de la multe mărci populare. Protecția pe mai multe niveluri asigură siguranța fiabilă a utilizării.

McDodo/CH-7063/2

Încărcare și mai rapidă

Aflați cât de repede vă puteți încărca smartphone-ul! Încărcătorul acceptă încărcarea rapidă a dispozitivelor cu o putere de până la 15 wați. Este, de asemenea, compatibil cu 10W/7,5W/5W. Ca urmare, încărcarea va dura doar câteva momente! În plus, veți fi informat cu privire la starea de funcționare a încărcătorului printr-un indicator luminos încorporat.

McDodo/CH-7063/3

Până la 3 dispozitive în același timp

Nu mai pierdeți timp așteptând ca un dispozitiv să fie încărcat pentru a conecta un altul! Încărcătorul Mcdodo vă permite să vă încărcați fără fir smartphone-ul, ceasul inteligent și căștile TWS în același timp. Un suport special îți va permite să îți încarci Apple Watch în poziție orizontală, iar suportul pentru MagSafe face ca procesul de încărcare pentru iPhone-uri să fie mai eficient.

McDodo/CH-7063/1

Pentru siguranța dvs.

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța echipamentului dvs. în timpul încărcării! Echipat cu protecție pe 6 niveluri, încărcătorul asigură o protecție eficientă împotriva deteriorării. Dispozitivul conectat este protejat, printre altele, împotriva supracurentului, supratensiunii, supraîncălzirii sau interferențelor magnetice. În plus, atunci când nivelul de încărcare atinge un anumit nivel, încărcătorul va încetini încărcarea pentru a evita supraîncălzirea sau deteriorarea bateriei.

McDodo/CH-7063/7

Inclus

  • încărcător fără fir
  • Cablu de încărcare de la USB-C la USB-C
Producător Mcdododo
Model CH-7063
Culoare Negru
Material PC+ABS
Curent de intrare QC/PD 18-36W
Curent de ieșire 5W/7.5W/10W/15W
Greutate aproximativ 180g
Dimensiuni 96,5 x 46,5 x 8,6 mm