Mcdodo TWS Earbuds HP-8032 (roz)

68,00 lei

27 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști in-ear Mcdodo TWS Earbuds HP-8032 (roz)

Bucurați-vă de o calitate fantastică a sunetului și de un confort de neegalat cu Mcdodo! Căștile TWS Earbuds HP-8032 au un design extrem de ușor și ergonomic, care vă permite să ascultați muzică confortabil, fără disconfort. Tehnologia Bluetooth 5.0 asigură o conexiune stabilă, fără interferențe, iar driverele de 13 mm oferă o calitate uimitoare a sunetului, permițându-vă să descoperiți noi dimensiuni ale muzicii. Cu ajutorul touchpad-urilor intuitive, dețineți controlul deplin asupra muzicii, iar microfoanele încorporate vă permit să vorbiți în aproape orice mediu.

McDodo/HP-8032/5

Confortul viselor tale

Acum puteți să vă ascultați muzica oricât de mult timp doriți fără să vă faceți griji cu privire la disconfort! Datorită designului lor extrem de ușor – cântărind doar 4 g – nici măcar nu le veți simți în urechi. Mai mult, căștile se mândresc cu rezistența la apă IP54, astfel încât le poți folosi în aproape orice condiții. HP-8032 dispune, de asemenea, de touchpad-uri intuitive pentru o utilizare ușoară.

McDodo/HP-8032/4

Până la 25 de ore de funcționare

Vă faceți griji că căștile se vor descărca prea repede și vă vor împiedica să ascultați muzică în timp ce faceți exerciții fizice sau mergeți cu autobuzul? Nu vă faceți griji! Căștile au o durată de viață a bateriei de până la 5 ore la o singură încărcare, iar husa de transport inclusă poate prelungi această durată până la 25 de ore. Astfel, puteți folosi căștile HP-8032 toată ziua! Încărcarea căștilor nu va dura mult timp. După aproximativ 1,5 ore, acestea vor fi din nou gata de utilizare.

McDodo/HP-8032/2

Tehnologie Bluetooth

Uitați de cablurile încurcate constant și bucurați-vă de libertate nelimitată cu tehnologia Bluetooth! Bluetooth 5.0 asigură o transmisie rapidă și stabilă a semnalului, cu o rază de acțiune de până la 10 m. Uitați de întârzieri și interferențe! Împerecherea căștilor nu va fi o provocare pentru dvs. Doar conectați-le o singură dată la dispozitivul ales de dvs. și se vor conecta automat de fiecare dată când le scoateți din carcasă!

McDodo/HP-8032/3

Fiți uimit de calitatea sunetului

Melodiile dvs. preferate nu au sunat niciodată mai bine. Driverele mari de 13 milimetri oferă o calitate excelentă a sunetului HiF-i. Sunetul reprodus cu fidelitate și perfect echilibrat, combinat cu o bogăție de detalii, vă va permite să vă cufundați complet în sunetul melodiilor dvs. preferate.

McDodo/HP-8032/1

Inclus

  • căști
  • husă de încărcare
  • Cablu de încărcare USB-C
  • manual de utilizare
Producător Mcdododo
Mod HP-8032
Culoare Roz
Traductoare 13 mm
Versiunea Bluetooth 5.0
Raza de acțiune 10 m
Timp de încărcare aprox. 1,5 h
Timp de funcționare 5 h + 20 h (cu husă)
Capacitatea bateriei 30 mAh / 5V x2 (căști) 320 mAh / 5A (carcasă de încărcare)
Interfață de încărcare USB-C
Rezistența la apă IP54
Dimensiuni 58 x 49,5 x 24,5 mm
Material PC + ABS
Compatibilitate iOS / Android / Windows