Mcdodo CM-4310 suport pentru tabletă auto/telefon pentru capota tabloului de bord

75,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mcdodo CM-4310 suport pentru tabletă auto/telefon pentru capota tabloului de bord

Călătoriți des cu mașina? Aveți nevoie să aveți mereu la îndemână dispozitivul de navigație? Suportul auto Mcdododo vă va permite să vă montați cu ușurință tableta sau telefonul pe tabloul de bord. Mai mult, este reglabil în mod liber, ceea ce îl face și mai confortabil de utilizat. De acum înainte, puteți avea acces liber la echipamentele de care aveți nevoie în mașină!

McDodo/CM-4310/4

Opțiuni multiple de montare

Suportul auto Mcdododo poate fi montat cu ușurință într-o varietate de locații, asigurând confort și siguranță în timpul condusului. Fie că preferați să poziționați suportul pe tabloul de bord, pe parbriz sau pe geamul lateral, Mcdodo este capabil să vă satisfacă nevoile. În plus, acest suport oferă o gamă largă de reglaje. Îl puteți adapta la nevoile dvs. prin rotirea acestuia în sensul acelor de ceasornic, în sens invers, la 360 de grade, sau prin reglarea unghiului în sus și în jos, înainte și înapoi. Este o soluție flexibilă care se adaptează la stilul dvs. de condus și la confortul dvs.

McDodo/CM-4310/2

Compatibilitate excelentă

Ceea ce diferențiază mânerul Mcdodo este compatibilitatea sa largă. Este adaptat pentru a susține o varietate de dispozitive, cum ar fi tablete, cititoare și telefoane cu lățimea ecranului de la 4,7 la 12,9 inci. Fie că aveți nevoie să vă montați smartphone-ul în timpul călătoriei sau să țineți o tabletă de mari dimensiuni la îndemână, Mcdodo va satisface nevoile dumneavoastră. Designul său versatil oferă o fixare sigură și securizată pentru o varietate de echipamente, astfel încât să puteți utiliza navigația GPS, să redați conținut media sau să folosiți în mod liber alte funcții ale dispozitivului dvs. mobil în timpul deplasării.

McDodo/CM-4310/5

Design bine gândit

Designul suportului Mcdodo a fost gândit cu atenție, motiv pentru care acest gadget este prevăzut cu deschideri speciale care facilitează încărcarea. În plus, montarea acestuia este rapidă și ușoară. Poate fi montat în doar 4 pași simpli. În plus, nu trebuie să vă faceți griji nici în privința siguranței echipamentului dvs. Datorită designului său special, suportul va rămâne ferm atașat de suprafața pe care este montat.

McDodo/CM-4310/7

Producător Mcdododo
Model CM-4310
Dimensiuni 162 × 74,9 × 50,2 mm
Material silicon + ABS