Mașină multifuncțională de tăiat unghiile Nextool NE20010 ( negru)

6,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mașină multifuncțională de tăiat unghiile Nextool NE20010 ( negru)

Îți place să ai instrumente de îngrijire multifuncționale în trusa ta de înfrumusețare? Mașina de tăiat unghiile Nextool este unealta de care aveți nevoie. Acesta va funcționa bine nu numai pentru manichiură sau pedichiură, ci și pentru a deschide pachete sau a tăia bandă adezivă. În plus, datorită designului său ușor și mic, va încăpea în cel mai mic buzunar al trusei de machiaj.

Nu doar pentru unghii

Mașina de tăiat unghiile Nextool este un instrument multifuncțional. Nu numai că vă va ajuta să vă faceți manichiura potrivită, dar va funcționa bine și pentru a deschide cutii sau a tăia benzi în caz de urgență. Puteți folosi această unealtă de buzunar compactă și versatilă pentru o multitudine de aplicații, ceea ce o face o piesă indispensabilă în orice geantă și în orice rucsac.

Robust și fiabil

Nextool este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu, ceea ce îl face foarte durabil. Lama sa, creată din oțel inoxidabil, este rezistentă la opacizare, astfel încât vă puteți bucura de o ascuțire perfectă. În plus, cutterul este foarte ergonomic și se va așeza bine în mână, astfel încât utilizarea sa este foarte ușoară și confortabilă.

Unealtă ergonomică

Mașina multifuncțională de tăiat unghiile are dimensiuni reduse și este foarte ușoară, astfel încât o puteți lua cu dvs. peste tot. În plus, mânerul său a fost alungit, ceea ce face ca unealta să fie mai confortabilă de ținut, iar mâna dvs. nu va obosi în timp ce o faceți.

Specificații:

Producător Nextool
Model NE20010
Material Aliaj de aluminiu 5052
Material lamă Oțel inoxidabil 420J2
Dimensiune 69 × 17,5 × 7,8 mm
Greutate 34±2g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}