Mașină electrică de tăiat cu piciorul DOCO F002

64,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mașină electrică de tăiat cu piciorul DOCO F002

Doriți să aveți grijă de pielea de pe picioare? Aparatul electric de tuns picioare DOCO face acest lucru posibil! Munca sa poate fi adaptată la nevoile dumneavoastră, datorită celor două capete interschimbabile cu diferite gradații. Designul ergonomic asigură confortul chiar și în timpul utilizării îndelungate a aparatului. Bucurați-vă astăzi de tratamente spa profesionale la domiciliu!

Calitate excepțională

Cutterul electric este conceput pentru a vă asigura că pielea picioarelor dvs. este întotdeauna netedă. Roata de șlefuit cu diamant de înaltă calitate va îndepărta temeinic pielea moartă și călită. A fost fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și întotdeauna gata de utilizare. În plus, este rezistent la umiditate și are un rating de rezistență la apă IPX6 și este foarte rapid și ușor de curățat.

Două tipuri de capete

Mașina de frezat picioare este echipată cu două capete diferite pentru a face față problemelor diferitelor picioare. Primul, cu o gradație de 300, este utilizat pentru îngrijirea zilnică a picioarelor cu pielea ușor îngroșată. În timp ce al doilea, cu o gradație de 150, vă va permite să îngrijiți în profunzime picioarele care se luptă cu o problemă mare de piele moartă și calus. Acest lucru face ca freza DOCO să fie un echipament versatil pentru toată lumea.

Adaptați-vă la nevoile dvs.

Echipamentul DOCO este proiectat ținând cont de diferite nevoi, astfel că are capacitatea de a regla viteza prin simpla apăsare a unui buton. Pentru îngrijirea zilnică, alegeți opțiunea de 1500 r/min, în timp ce dacă picioarele dvs. sunt foarte solicitante, reglați freza la 1800 r/min. Freza electrică de la DOCO își va dovedi valoarea chiar și în cazurile mai dificile!

Confortabil de utilizat

Freza electrică nu este doar un echipament funcțional, ci și confortabil de utilizat. Designul ergonomic asigură confortul chiar și în timpul utilizării îndelungate. Mai mult, acest echipament se va adapta perfect la piciorul dumneavoastră, datorită înclinării sale de 15 grade. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un sunet neplăcut, deoarece mașina de tăiat este foarte silențioasă (66 dB). În plus, este și foarte ușor, așa că puteți avea grijă de picioarele dvs. oriunde v-ați afla.

Siguranță

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la posibilitatea de a vă răni atunci când folosiți echipamentul DOCO. Acesta a fost conceput pentru a vă menține în siguranță. Atunci când este detectată o acțiune periculoasă, cum ar fi apăsarea prea tare, un program special va bloca dispozitivul. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji că vă puteți deteriora pielea.

Design excelent

Aparatul electric de tăiat picioare DOCO combină fiabilitatea, funcționalitatea și designul excelent. De asemenea, va fi ușor de utilizat. Cu un singur buton, îi schimbați funcțiile, iar apăsând un al doilea buton, puteți demonta cu ușurință capul tăietorului. În plus, veți găsi inclusă și o husă de protecție, de protecție împotriva prafului, care va facilita depozitarea și transportul echipamentului.

Inclus

  • Mașină electrică de tuns cu piciorul
  • Cap de tăiere x 2
  • Capac de praf x 1
  • Perie de curățare x 1
  • Cablu de încărcare x 1
  • Manual de utilizare
Producător DOCO
Model F002
Intrare nominală 5 V = 1 A
Putere nominală 5 W
Timp de încărcare 2 ore
Dimensiuni 166 × 67,5 × 34 mm
Greutate 145 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}