Mașină electrică de măcinat cafea HiBrew BM01T-1

170,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Râșniță de cafea electrică HiBrew

Începeți-vă ziua frumos cu o ceașcă de cafea preferată. Cu o putere de până la 70 de wați, râșnița de cafea electrică HiBrew macină eficient boabele. Turația sa ajunge la 18 000 rpm, cuplul este de 422 mN-m, iar nivelul de zgomot este extrem de redus. Mai mult, operarea produsului nu vă va da niciun fel de probleme. Aparatul se distinge prin designul său compact, astfel încât îl puteți lua cu ușurință oriunde. Acum vă puteți bucura de cafea aromată oriunde doriți!

Reglați nivelul de măcinare

Dumneavoastră decideți ce fel de cafea vă place. Râșnița electrică HiBrew permite 2 niveluri de măcinare a boabelor. Primul vă permite să vă bucurați de o cafea moderat măcinată după doar 40 de secunde. Selectarea celui de-al doilea mărește timpul de măcinare la 80 de secunde și vă permite să vă bucurați de o cafea măcinată fin. Pregătiți băutura preferată în funcție de preferințele dvs. În plus, mașina de măcinat boabe are o capacitate de până la 350 ml.

Ușor de utilizat

Funcționarea aparatului HiBrew este surprinzător de simplă. Râșnița este dotată cu un buton care vă va asigura că puteți gestiona confortabil funcționarea acesteia. O singură apăsare vă va permite să verificați nivelul de încărcare a bateriei. Două apăsări vor face ca dispozitivul să înceapă să funcționeze. Pentru a accelera procesul de măcinare, apăsați butonul de trei ori. Vedeți cât de comod este!

Design inteligent

Râșnița de cafea electrică HiBrew se distinge prin designul său elegant și minimalist. Dispozitivul are un port USB pentru reînnoirea convenabilă a energiei. Mufa este rezistentă la praf și impermeabilă. Elementele antiderapante din silicon sporesc stabilitatea produsului și minimizează volumul. Dimensiunea compactă asigură un transport convenabil și face ca dispozitivul să fie ideal chiar și în bucătăriile mici.

Specificații:

Producător HiBrew
Model BM01T_BK_1CUP
Capacitate moară de fasole 350 ml
Putere DC 7,4 V / 70 W
Sursă de alimentare DC 5 V / 1 A
Viteză 18.000 rpm
Cuplu de torsiune 422 mN-m
Dimensiuni 7,9 x 15 x 7,9 cm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}