Mașină de tuns electrică Techwood TTS-77

82 lei

Stoc epuizat

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Techwood TTS-77 aparat de tuns electric

Obțineți o tunsoare de păr convenabilă în confortul casei dvs. Aparatul de tuns electric Techwood TTS-77 se remarcă prin puterea de 3 wați și o durată de funcționare de până la 25 de minute. Setul include, de asemenea, 2 accesorii pentru pieptene, cu ajutorul cărora puteți regla lungimea de tăiere de la 3-12 mm. Pachetul include și o foarfecă și un pieptene de păr. Acum vă puteți simți ca la un salon de coafură în propria casă!

Baterie de lungă durată

Aparatul de tuns are un design fără fir, astfel încât vă puteți bucura de o mai mare libertate de mișcare. Este echipată cu o baterie de lungă durată de 600 mAh care asigură o autonomie de până la 25 de minute. Este suficient pentru a te tunde sau a tunde perfect pe tine sau pe cineva apropiat! Încărcarea dispozitivului cu ajutorul adaptorului de rețea inclus va dura aproximativ 8 ore. Aparatul de ras are, de asemenea, un indicator LED special care vă va oferi informații despre starea bateriei.

Tăiere rapidă și precisă

Dispozitivul este echipat cu lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Drept urmare, vă permite să tăiați rapid și eficient, fără a provoca iritații. De asemenea, puteți ajusta lungimea de tăiere în funcție de nevoile dvs. – accesoriile pieptene incluse (3-6 mm, 9-12 mm) vă permit să faceți acest lucru. Toate acestea facilitează tăierea, uniformizarea și coafarea părului cu aparatul de ras.

Accesorii utile incluse

Setul include nu numai accesoriile, aparatul de ras și sursa de alimentare, ci și mai multe accesorii practice. O pereche de foarfece și un pieptene de coafat vă vor ușura coafarea părului, în timp ce uleiul pentru lamă și o perie mică vă vor permite să vă curățați și să vă întrețineți eficient aparatul. Astfel, le veți păstra în stare excelentă pentru mai mult timp! În pachet veți găsi, de asemenea, un suport practic pentru a vă depozita aparatul de ras și accesoriile.

Conceput pentru confortul dvs.

Aflați că a vă tunde singur nu trebuie să fie dificil. Aparatul de tuns Techwood este foarte ușor de utilizat, iar designul său ergonomic îl face confortabil de folosit. Se așează perfect în mâna ta – uită de disconfort. De asemenea, este foarte ușoară și relativ mică, ceea ce o face ușor de transportat.

Inclus

 • Aparat de ras
 • 2 x accesorii pentru pieptene (3-6 mm, 9-12 mm)
 • Foarfecă de coafat
 • Pieptene de bărbierit
 • Perie de curățare
 • Ulei pentru lame
 • Adaptor de rețea
 • Suport

Specificații

Producător Techwood
Model TTS-77
Lungime de tăiere 3-12 mm
Putere 3 W
Lamele Oțel inoxidabil
Sursă de alimentare DC 1,2 V
Tip de baterie Ni-Mh
Capacitatea bateriei 600 mAh
Timp de funcționare Aprox. 25 min.
Timp de încărcare aprox. 8 h
Sursă de alimentare 100-240 V~ 50/60 Hz 0,2 A max. / DC 3 V 0,3 A 0,9 W

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>