Mașină de spălat cu presiune fără fir Hoto QWXCJ001

387,00 lei

94 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Aparat de curățat cu înaltă presiune fără fir Hoto QWXCJ001

Sunteți în căutarea unui echipament fiabil care să vă permită nu numai să vă spălați mașina, ci și trotuarul de lângă casă sau chiar să vă îmbăiați animalul de companie? Mașina de spălat fără fir HOTO va funcționa perfect pentru dumneavoastră! Puteți alege dintre mai multe moduri diferite, astfel încât să puteți adapta funcționarea sa la nevoile dvs. În plus, datorită bateriei sale de mare capacitate, puteți efectua cu ușurință lucrările pe care le-ați planificat.

Hoto/QWXCJ001/6

Putere mare

Ceea ce face ca aspiratorul de înaltă presiune fără fir HOTO să fie atât de special este bateria sa mare de 2000 mAh, care asigură o funcționare îndelungată. În plus, presiunea apei ajunge până la 2,4 MPa. Este, de asemenea, foarte confortabil de utilizat, deoarece debitul său ajunge până la 180 l/h, ceea ce facilitează spălarea mașinii sau curățarea curții.

Hoto/QWXCJ001/1

Diferite moduri de funcționare

Puteți adapta mașina de curățat cu înaltă presiune HOTO la nevoile dumneavoastră, deoarece vă permite să schimbați între diferite moduri de funcționare. Folosiți modul direct de înaltă presiune, modul de clătire a suprafeței mari de 40°, modul de pulverizare sau modul cu jet de spumă pentru a vă curăța mașina. Pentru a curăța trotuarul de lângă casă, alegeți modul sector de 20°. Iar pentru udarea florilor, modul de direcție oblică de 20° va funcționa bine.

Hoto/QWXCJ001/3

Mașină de spălat multifuncțională

Mașina de spălat HOTO este proiectată pentru confortul dumneavoastră, astfel încât să o puteți folosi în multe situații. Este perfectă pentru a vă curăța mașina, bicicleta sau geamurile, dar nu numai! De asemenea, vă va face curtea să arate ca nouă, iar florile dvs. vor fi mereu udate. De asemenea, îl puteți folosi pentru a vă menține curat animalul de companie. Posibilitățile sunt infinite cu HOTO!

Hoto/QWXCJ001/4

Confort de utilizare

HOTO combină funcționalitatea cu confortul. Aparatul de curățat cu presiune înaltă este ușor, astfel încât nu veți obosi nici măcar în timpul spălării prelungite a mașinii. Mai mult, îl puteți porni și opri cu ușurință cu o simplă atingere de deget. Când doriți să începeți să folosiți mașina de spălat, tot ce trebuie să faceți este să îi înmuiați furtunul de 6 metri în orice recipient cu apă. În plus, un indicator convenabil al nivelului de putere vă va anunța când trebuie să încărcați bateria.

Hoto/QWXCJ001/8

Design inteligent

Mașina de spălat HOTO se distinge prin designul său atent gândit. Pompa sa este echipată cu un rulment metalic, astfel încât să vă poată servi pentru o perioadă foarte lungă de timp. În plus, mașina de spălat prezintă o rezistență puternică la uzură.

Hoto/QWXCJ001/2

Producător HOTO
Model QWXCJ001
Tensiune nominală 20 V
Presiunea apei max. 2,4 MPa / 24 bar
Debit max. 180 l/h
Putere 200 W
Tensiune DC20V
Baterie 2000 mAh
Încărcare 20 V, 0,5 A
Lungimea furtunului 6 m
Dimensiunea produsului 220 × 75 × 245 mm
Greutatea produsului 1,2 kg