Mașină de legare Deli E3871

216,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mașină de legat Deli E3871

Ușor de utilizat, mașina de legat Deli E3871, cu designul său ergonomic, vă permite să legați până la 350 de coli de hârtie și să perforați până la 12 coli deodată. Este dotată cu un container special pentru deșeuri care vă va ajuta să vă păstrați locul de muncă ordonat. Datorită designului său inteligent, vă permite să legați și să perforați hârtie, economisind până la 30% din energie.

Îndosariere și perforare într-unul singur

Datorită lamelelor sale de înaltă calitate și mecanismului excelent, dispozitivul poate perfora cu precizie și rapid până la 12 coli de hârtie în același timp. Poate, de exemplu, să facă 4 găuri circulare cu diametrul de 5,5 mm într-o foaie de hârtie. De asemenea, este perfect pentru îmbinarea documentelor și va perfora până la 350 de coli de hârtie în același timp, realizând 21 de găuri dreptunghiulare de 3 x 8 mm în format A4.

Design inteligent

Mașina de legat a fost proiectată pentru a vă oferi un confort maxim de utilizare. Datorită designului său atent gândit, perforarea foilor de hârtie necesită puțin efort. Aparatul este, de asemenea, echipat cu un buncăr mare pentru deșeuri, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o zonă de lucru dezordonată.

Specificații

Producător Deli
Model E3871
Număr maxim de coli perforate 12
Număr maxim de coli perforate 350
Durata de viață a perforatorului Până la 5.000 de utilizări
Diametrul găurii rotunde 5,5 mm
Dimensiunea găurii dreptunghiulare 3 x 8 mm
Distanța dintre găurile de legare 14,3 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>