Mască de scufundare Telesin cu accesoriu detașabil pentru camere de sport

89,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mască de scufundare Telesin cu suport detașabil pentru camere de sport

Înregistrați videoclipuri inovatoare sub apă cu masca de scufundări Telesin. Produsul dispune de un suport detașabil pentru camere de sport. Fabricată din sticlă călită rezistentă și silicon moale, aceasta oferă o viziune clară subacvatică și este foarte durabilă. Permite scufundarea la o adâncime de până la 40 m și este compatibilă pe scară largă cu camerele GoPro, Xiaomi, DJI și multe altele!

Telesin/GP-DIV-GS2-BK/1

Creați înregistrări video uimitoare

Masca de scufundare Telesin cu suport detașabil pentru camere sportive este gadgetul perfect pentru iubitorii lumii subacvatice, înotului, scufundărilor și surfingului. Datorită versatilității sale, produsul este compatibil cu o gamă largă de camere sportive, cum ar fi GoPro Hero 7, 6, 5, 5, 4, 3+, 3, 2, 1, SJCAM SJ4000, SJ5000, Dazzne P2, Xiaomi Yi 1, Xiaomi Yi 2 (4K) sau DJI Osmo Action. Indiferent de modelul de cameră, masca Telesin oferă o fixare fiabilă, permițându-vă să înregistrați aventuri subacvatice deosebite. Potrivită pentru scufundări până la adâncimi de aproximativ 40 de metri, vă permite să explorați fără limite fascinanta lume subacvatică.

Telesin/GP-DIV-GS2-BK/2

Bucurați-vă de confortul de utilizare

Masca de scufundare a mărcii este proiectată cu accent pe confort și siguranță. Produsul oferă rezistență la apă și dispune de un design inovator pentru a oferi o experiență unică de scufundare. Este fabricată din sticlă călită durabilă și silicon moale. Dispune de lentile care au fost supuse unui tratament special pentru a asigura o vedere clară sub apă. Lentilele sunt, de asemenea, rezistente la impact și deteriorare. Garniturile și cureaua din silicon lichid de înaltă calitate sunt non-toxice, rezistente la coroziune în apă sărată și nu conțin substanțe nocive, asigurând un confort total în timpul înotului.

Telesin/GP-DIV-GS2-BK/3

Inclus:

  • Mască de scufundare
  • Montura
Producător Telesin
Model GP-DIV-GS2-BK
Compatibilitate GoPro Hero 7, 6, 6, 5, 5, 4, 3+, 3, 2, 1 / SJCAM SJ4000, SJ5000 / Dazzne P2 / Xiaomi Yi 1, Xiaomi Yi 2 (4K) / DJI Osmo Action
Adâncimea de scufundare aprox. 40 m
Material Sticlă, ABS, siliciu
Culoare negru