Mănuși fotografice PGYTECH Mărimea XL (P-GM-108)

155,00 lei

28 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mănuși de fotografie PGYTECH – creați fotografii uimitoare chiar și în timpul iernii

Dacă sunteți un pasionat de fotografie și film și doriți să puteți crea imagini uimitoare chiar și în condiții de iarnă grea, mănușile PGYTECH sunt alegerea perfectă pentru dvs. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate excelentă, prietenoase cu pielea și impermeabile, astfel încât oferă un confort total chiar și în zilele extrem de friguroase. Posibilitatea de a detașa vârfurile degetelor, acoperirea antiderapantă și curelele de reglare de la încheieturi înseamnă că realizarea de fotografii și videoclipuri excelente poate fi și mai confortabilă și mai eficientă. Produsul este ideal pentru utilizarea la temperaturi cuprinse între 5°C și -10°C.

Căldură și confort de vis

Utilizarea tehnologiei de izolare 3M Thinsulate face ca mănușile să fie cât se poate de calde și confortabile, așa cum puteți visa. Sunt confecționate din materiale durabile, prietenoase cu pielea și respirabile. Garniturile plușate sporesc și mai mult confortul. Mănușile au, de asemenea, o membrană rezistentă la vânt și un strat impermeabil HIPORA – astfel încât nici cele mai dificile condiții nu vă vor intimida. Zăpadă, vânt, ploaie – nimic nu vă va împiedica să realizați o fotografie sau un videoclip uimitor.

Detașați vârfurile degetelor – bucurați-vă de libertate

Cu PGYTECH, obțineți, de asemenea, capacitatea de a opera confortabil panourile și ecranele tactile. Un strat special de acoperire pe vârfurile degetelor face acest lucru posibil. Astfel, produsul este perfect pentru aproape orice situație – indiferent de echipamentul pe care îl folosiți, îl puteți opera liber și vă puteți bucura de căldură și confort.

Control tactil confortabil

Cu PGYTECH, obțineți, de asemenea, capacitatea de a opera confortabil panourile și ecranele tactile. Acest lucru este posibil datorită acoperirii speciale care a fost aplicată pe vârfurile degetelor. Prin urmare, produsul este perfect pentru aproape orice situație – indiferent de echipamentul pe care îl folosiți, îl puteți opera liber, bucurându-vă de căldură și confort.

Confortul pe care îl doriți

Mănușile sunt concepute pentru a vă oferi un confort maxim. Stratul antiderapant de pe interiorul mănușilor vă permite să țineți confortabil și sigur aparatul foto, camera video sau controlerul dronelor. Nu mai trebuie să vă faceți griji că echipamentul dvs. va cădea din mână. Curelele de velcro reglabile de la încheieturi vă permit să adaptați și mai bine produsul la mâinile dvs. În plus, cârligele speciale permit ca mănușile să fie prinse împreună pentru o depozitare ușoară.

Lungimea mâinii

16-18 cm 18-20 cm peste 20 cm
M L XL
Lățimea mâinii

6-8 cm 8-10 cm peste 10 cm
M L XL