Mănuși de ciclism Rockbros S169-1BR mărimea L (negru/roșu)

117 lei

34 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Mănuși de ciclism Rockbros S169-1BR

Căutați mănuși de ciclism durabile și confortabile? Atunci optați pentru Rockbros S169-1BR! Bucurați-vă de mai mult confort în timp ce pedalați și uitați de amprente. Mănușile sunt confecționate din materiale respirabile pentru a preveni transpirația. Ele au în plus plăcuțele de gel, care sunt perfecte pentru a absorbi șocurile și garantează și mai mult confort.

Bucurați-vă de plimbare

Petreceți ore lungi pe bicicletă? Aveți grijă de confortul dumneavoastră și spuneți adio la dureroasele bătături! Mănușile Rockbros sunt extrem de ușoare și au fost create cu materiale respirabile pentru a asigura confortul în timpul mersului pe bicicletă. Pernuțele speciale sunt responsabile de absorbția fiabilă a șocurilor, iar suprafața antiderapantă garantează o prindere fermă. În plus, închiderea cu Velcro vă permite să adaptați mai bine mănușile la nevoile dumneavoastră.

Design îmbunătățit

Pentru confecționarea mănușilor se folosește nailon de înaltă calitate, ceea ce se traduce printr-o durabilitate ridicată și rezistență la deteriorare. Acestea vă vor servi bine pentru o perioadă lungă de timp! Sunt ideale pentru plimbările de vară. În plus, mănușile fără degete vă permit să vă folosiți confortabil smartphone-ul. Astfel, puteți răspunde la un mesaj, vă puteți verifica traseul pe hartă sau puteți răspunde la un apel în orice moment.

Specificații:

Producător Rockbros
Model S169-1BR
Culoare Negru-roșu
Material Nylon

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}