Mânere de ghidon Rockbros BT1802GR

40 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Mânere de ghidon Rockbros BT1802GR

Asigură confortul în timpul turelor cu bicicleta. Acest set include o pereche de mânere de bicicletă cu un finisaj antiderapant. În plus, acestea absorb eficient șocurile și oferă confort. În plus, instalarea lor este rapidă și ușoară și, datorită unui mecanism special de blocare, sunt stabile și nu se mișcă.

Siguranță și confort

Mânerele de bicicletă Rockbros sunt fabricate din plastic și cauciuc, care este antiderapant și sporește siguranța în timpul mersului. Designul ergonomic al produsului nu solicită încheieturile mâinilor și previne rănile. Mai mult, mânerele absorb eficient șocurile atunci când mergeți pe drumuri accidentate, iar mecanismul de blocare robust asigură fiabilitate și stabilitate. În plus, produsul se potrivește mânerelor de ghidon și un diametru de 2,22 cm.

Specificații:

Producător Rocbros
Model BT1802GR
Culoare negru-gri
Material cauciuc, plastic
Greutate aproximativ 198 g (pereche)
Dimensiuni aproximativ 131 x 32 x 44 mm
Diametru 2,22 cm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}