Lumină pentru biciclete Rockbros YQ-QD400LM (negru)

86,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Rockbros lumina pentru biciclete YQ-QD400LM

Asigură-ți siguranța atunci când mergi cu bicicleta și crește-ți vizibilitatea pe șosea. Lumina de bicicletă Rockbros YQ-QD400LM se remarcă printr-o luminozitate de 400 lm și oferă 3 moduri de iluminare din care puteți alege. Este echipată cu o baterie reîncărcabilă de 2000 mAh, astfel încât poate oferi o durată lungă de funcționare. De asemenea, este foarte ușor de instalat și este rezistentă la apă până la nivelul IPX3.

Sursa de lumină perfectă

Pregătește-te pentru următoarea ta plimbare după lăsarea întunericului. Lumina oferă o luminozitate de până la 400 lm și generează o lumină difuză cu o rază lungă de acțiune. Prin urmare, vă va ilumina fantastic drumul și vă va crește vizibilitatea! Dispozitivul vă permite, de asemenea, să alegeți dintre 3 moduri de iluminare. În modul slab, luminozitatea este de 200 lm, iar în modul puternic este de 400 lm. De asemenea, este disponibil și un mod intermitent.

Asamblare ușoară

Lumina Rockbros este foarte ușor de montat – nu aveți nevoie de niciun instrument. Este echipată cu o curea de cauciuc, cu ajutorul căreia o puteți atașa cu ușurință la ghidon. În plus, baza antiderapantă îi conferă unității stabilitatea necesară – nu vă faceți griji că se va mișca sau se va roti. Lumina este, de asemenea, foarte ușoară și la îndemână, cântărind doar aproximativ 122 g.

Impermeabilă și robustă

Carcasa luminii este fabricată din aluminiu de înaltă calitate. Acest lucru înseamnă că dispozitivul este foarte robust și rezistent la deteriorări. Chiar dacă cade pe jos, nu ar trebui să i se întâmple nimic! De asemenea, produsul dispune de rezistență la apă IPX3. Acest lucru înseamnă că nu se teme de o stropire ușoară sau de o ploaie ușoară. Dacă vremea se înrăutățește brusc în timpul unei excursii, vă veți întoarce acasă în siguranță cu Rockbros!

Baterie puternică

Călătoria dvs. s-a prelungit puțin și a căzut amurgul? Nu vă faceți griji că lumina vă va ceda prea repede! Dispozitivul este echipat cu o baterie puternică de 2000 mAh, astfel încât funcționează timp de aproximativ 2-3 ore în modul puternic și aproximativ 5-6 ore în modul slab și intermitent. Produsul este reîncărcabil prin USB, astfel încât îi puteți reînnoi energia cu un încărcător, un powerbank sau chiar cu laptopul dvs.

Specificații:

Producător Rockbros
Model YQ-QD400LM
Luminozitate 400 lm (max.)
Moduri de iluminare 3
Raza de acțiune Până la 200 m
Capacitatea bateriei 2000 mAh
Timp de funcționare Mod puternic: aprox. 2-3 h;
Mod slab: aprox. 5-6 h;
Mod intermitent: aprox. 5-6 h;
Rezistența la apă IPX3
Material Aluminiu
Dimensiuni Aprox. 10 x 3 x 2,2 cm
Greutate Aprox. 122 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>