Lumina inelară BlitzWolf BW-SL0 Pro, LED

50,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lumina inelară LED

Lampa are 3 niveluri de luminozitate: cald, alb și de tranziție între cald și rece. Temperatura de culoare variază între 3500-6500k. Pentru a schimba culoarea luminii, tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton și ați terminat. Pe de altă parte, dacă doriți să micșorați sau să măriți luminozitatea luminii, țineți apăsat butonul puțin mai mult timp. În plus, lampa are un mod SOS, pe care îl activați apăsând de două ori butonul. Cu BW-SL0 Pro, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la lumina slabă atunci când faceți fotografii.


Iluminare suplimentară

Cu 40 de becuri LED, lampa asigură o iluminare suplimentară sau laterală atunci când faceți fotografii în astfel de condiții de lumină scăzută. De asemenea, vă ajută să obțineți fotografii sau clipuri video de o calitate mai bună atunci când lumina naturală nu este disponibilă.


Design ergonomic

Lumina are dimensiuni compacte, astfel încât o puteți lua oriunde, la o petrecere, la un concert sau în camping. Este comod de utilizat, o puteți prinde cu ușurință de telefon, de exemplu. De asemenea, o puteți folosi ca lanternă sau ca lumină de urgență. Produsul este echipat cu un burete antiderapant și rezistent la zgârieturi, care împiedică în mod eficient căderea acestuia și vă protejează telefonul de zgârieturi. Lumina funcționează și fără a fi conectată la alte dispozitive.


Specificații


Producător Blitzwolf
Model BW-SL0 Pro
Dimensiuni 90 x 90 x 20mm
Greutate 60g
Putere 1W
Temperatura de culoare 3500 – 6500K
Ieșirea luminii 800lm
Port USB
Capacitatea bateriei 600mAh
Timp de încărcare 3h

<!–
​_
<!–
​_