Lanternă Superfire S33-C, 210lm, USB

45 lei

18 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Torță Superfire S33-C

Echipați-vă cu o lanternă la îndemână pentru o iluminare fiabilă în multe situații diferite. Superfire S33-C oferă o putere de iluminare stabilă de 210 lm cu o rază de acțiune de până la 180 m, este fabricată din materiale robuste și este rezistentă la apă IP43. Lanterna are o durată de funcționare de 2 h, plus că nu se lasă intimidată de o cădere de la o înălțime de un metru.

Iluminare stabilă

Lanterna Superfire S33-C este echipată cu un LED SH-U03 de înaltă calitate, datorită căruia generează o lumină uniformă cu o luminozitate de 210 lm și o rază de acțiune de până la 180 de metri. Prin urmare, S33-C este potrivită atât în interior, cât și în exterior, unde va ilumina o suprafață mare de teren. Puterea de ieșire a lanternei este de 5 W.

4 moduri de funcționare

Lanterna oferă 4 moduri de funcționare, astfel încât o puteți utiliza în multe situații diferite. Aveți la dispoziție modurile Weak (slab) și Strong (puternic), precum și Strobe (stroboscop), în timpul căruia lumina strălucitoare clipește la o frecvență ridicată. De asemenea, puteți alege un mod SOS pentru a cere ajutor în caz de urgență.

Pentru orice vreme

Vă plac plimbările de seară? Sau pescuiți? Optați pentru lanterna Superfire S33-C, care este extrem de rezistentă la condițiile meteorologice și la deteriorări mecanice, datorită utilizării unor materiale durabile. Produsul este rezistent la apă IP43 și este, de asemenea, rezistent la căderi de la o înălțime de 1 metru.

Durată lungă de funcționare

Nu vă faceți griji dacă lanterna nu funcționează când vă așteptați mai puțin. S33-C are o baterie puternică litiu-ion care asigură până la 2 h de funcționare cu o singură încărcare. Pentru a-i reînnoi energia, nu trebuie decât să folosiți cablul de încărcare inclus. După 2 h, produsul va fi din nou gata de utilizare.

Inclus

  • Lanternă Superfire S33-C x1
  • Cablu de încărcare x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător Superfire
Model S33-C
Luminozitate 210 lm
Raza de acțiune Până la 180 m
Tip diodă SH-U03
Timp de funcționare Aprox. 2 h
Timp de încărcare Aprox. 2 h
Sursă de alimentare Baterie reîncărcabilă 18650 litiu-ion
Capacitatea bateriei 800 mAh
Tensiune 3.7 V
Putere 5 W
Rezistența la apă IP43
Rezistență la cădere Până la 1 m
Dimensiuni 132 x 36 x 29 mm
Greutate 123 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}