Lanternă Superfire S33-A, USB (negru)

27 lei

243 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Torță Superfire S33-A

Lanterna marca Superfire este compactă și ușoară, astfel încât o puteți ține chiar și în buzunar. Va fi indispensabilă în diverse situații. Va fi perfectă pentru camping, ateliere, drumeții, etc. Are 4 moduri de funcționare și un nivel de rezistență la apă IP43. De asemenea, este rezistent la uzură și la căderi de la 1 m. Îi veți reînnoi energia cu ajutorul unui cablu USB, iar un indicator vă va anunța când bateria este complet încărcată.

Indicator inteligent de încărcare

Datorită indicatorului de încărcare inteligent, puteți verifica în orice moment starea de încărcare a dispozitivului dvs. Culoarea roșie indică faptul că accesoriul se încarcă, iar culoarea albastră indică o baterie încărcată. În acest fel, veți ști din timp când lanterna va fi din nou gata de utilizare și veți evita supraîncărcarea.

4 moduri de funcționare

Lanterna are 4 moduri de funcționare pe care le puteți utiliza în funcție de nevoile dvs. Alegeți între lumină slabă, SOS, luminozitate 100% sau stroboscop.

Minimalistă și robustă

Dispozitivul este fabricat din material ABS de înaltă calitate, cu atenție la fiecare detaliu. Se prezintă în mod unic și elegant, fiind în același timp rezistent la daune mecanice minore. A fost realizat în armonie cu mediul înconjurător. Este ușor și compact, astfel încât îl puteți purta mereu cu dumneavoastră. În plus, lanterna are un orificiu pentru un cordon (nu este inclus), pe care îl puteți atașa pentru a vă proteja accesoriul.

Specificații

Producător Superfire
Model S33-A
Dimensiuni 131 x 36 x 29 mm
Greutate 85 g
Putere 2.5 W
Tensiune 3.7 V
Capacitatea bateriei 800 mAh
Material ABS
Culoare negru
Rezistență la cădere până la 1 m
Gama de iluminare 220 m
Port de încărcare USB
Timp de încărcare aproximativ 2 h
Timp de funcționare aproximativ 2 h
Rezistența la apă IP43
Luminozitate (număr de lumeni) 124 lm
Moduri 100%, lumină slabă, SOS, stroboscop

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>