Lanternă Superfire S11-X, 700lm, USB

38,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Torță mini

Superfire S11-X este o lanternă compactă pe care o puteți lua cu dumneavoastră peste tot. Va încăpea în buzunar, rucsac, geantă sau chiar într-un săculeț. Lanterna este fabricată din aluminiu aerospațial foarte durabil, caracterizat printr-o rezistență ridicată la deteriorare și uzură.

Încărcare rapidă

Lanterna este alimentată de o baterie încorporată de 1500 mAh. Bateria poate fi încărcată foarte rapid prin intermediul portului micro USB. Nu aveți nevoie de un încărcător special pentru a încărca lanterna – este suficient să conectați cablul micro USB la un powerbank, un încărcător sau un computer. Atunci când utilizați lanterna, starea de încărcare a bateriei este indicată pe lumina de fundal a LED-ului: culoarea verde indică faptul că nivelul de încărcare a bateriei este suficient; culoarea roșie indică faptul că bateria trebuie încărcată (mai puțin de 10%).

Lumină puternică

LED-ul puternic al lanternei Jingrui XD oferă o lumină puternică și are o durată de viață lungă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea frecventă a LED-ului. Lumina are o luminozitate de 700 de lumeni. Lanterna are 5 moduri de iluminare. 3 moduri sunt folosite pentru a controla luminozitatea (puternică, medie, slabă), iar celelalte două sunt folosite pentru a activa lumina stroboscopică sau SOS. Comutatorul lanternei este utilizat pentru a comuta între moduri.

Inclusă:

  • Lanternă
  • Baterie 18650 1500 mAh
  • Cablu de încărcare
Producător Superfire
Model S11-X
Sursă de lumină Luminus SST-40-W
Putere nominală 10
Timp de funcționare 2-3H
Lumini 1100
Rezistență la cădere 1
Dimensiuni 157x46x30,5
Greutate 176
Rezistent la apă Nu
Gama de iluminare 160
Port de încărcare micro USB
Capacitatea bateriei 1500
Material Aluminiu de avion 6061-T6
Timp de încărcare 3h