Lanternă Superfire R3 P90, 2700lm, USB

190 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Torță Superfire R3 P90

Oferă o sursă de lumină fiabilă în orice situație. Lanterna Superfire R3 P90 strălucește la 36 de wați și folosește bilele de lumină îmbunătățite P90. Poate funcționa în 5 moduri și va funcționa bine și ca powerbank. Este rezistentă la apă IP44 și garantează o disipare eficientă a căldurii. Durata sa de funcționare este de până la 3,5 ore la o singură încărcare.

Putere mare

Puterea de ieșire a lanternei este de 36 W și are o rază de acțiune a luminii de până la 350 m. Produsul este echipat cu perle luminoase îmbunătățite P90, care nu numai că o fac să strălucească extrem de puternic, dar generează și mai puțină căldură și poate dura mai mult timp. Mai mult, datorită designului său atent analizat, lanterna va ilumina în mod optim aproape orice zonă – ideală pentru utilizarea acasă, sub cort sau într-o expediție montană.

5 moduri de iluminare

Ce altceva face ca R3 P90 să fie ideală pentru o varietate de aplicații? Dispozitivul vă permite să alegeți dintre 5 moduri de iluminare. Acesta poate străluci cu un fascicul de lumină slab, mediu sau înalt și există, de asemenea, un mod SOS și Flash. Acest lucru vă permite să utilizați cu succes lanterna într-o varietate de situații, iar dacă aveți nevoie de ajutor, o puteți folosi pentru a trimite un semnal de urgență.

Baterie reîncărcabilă încorporată și funcție powerbank

Pană de curent neașteptată? O lanternă complet încărcată durează suficient de mult pentru a vă ajuta să așteptați sau să găsiți o altă soluție. R3 P90 are o baterie încorporată de 3400 mAh care asigură până la 3,5 ore de funcționare. Dispozitivul poate acționa și ca un powerbank – vă puteți încărca cu ușurință telefonul sau tableta cu el atunci când este nevoie.

Disipare eficientă a căldurii

Nu vă faceți griji că utilizarea prelungită a lanternei poate duce la supraîncălzirea acesteia. R3 P90 este echipată cu un sistem inteligent de răcire și asigură o disipare eficientă a căldurii. Acest lucru îi menține temperatura la un nivel optim, ceea ce duce la o performanță fiabilă, protejând în același timp utilizatorul de arsuri.

Extrem de durabilă și rezistentă la apă

Lanterna este fabricată dintr-un aliaj de aluminiu de calitate excelentă, ceea ce o face extrem de durabilă și rezistentă la deteriorări, dar în același timp ușoară. R3 P90 se mândrește, de asemenea, cu un grad de impermeabilitate IP44, astfel încât o puteți utiliza cu încredere chiar și în condiții dificile – stropii accidentali sau ploile reprezintă o amenințare redusă pentru ea. Acest lucru înseamnă că este perfect pentru o excursie pe teren, de exemplu.

Producător Superfire
Model R3 P90
Moduri de iluminare Lumină slabă / Lumină medie / Lumină puternică / Flash în rafală / SOS
Putere 36 W
Raza de acțiune Până la 350 m
Greutate 320 g
Rezistent la apă IP44
Rezistență la cădere Până la 1 m
Baterie reîncărcabilă 3400 mAh
Material Aliaj de aluminiu
Timp de funcționare Aprox. 3,5 h
Dimensiuni 179 x 61 x 36 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>