Lanternă Superfire MX16, 600lm, 500mAh, USB-C

46,00 lei

46 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Torță de atelier Superfire MX16

Torța practică Superfire MX16 este ideală pentru multe situații. Are 4 moduri de iluminare și luminozitatea sa ajunge la 600 lm. Bateria reîncărcabilă încorporată asigură până la 2 ore de funcționare și o puteți reîncărca cu ușurință cu ajutorul cablului USB-C (inclus) atunci când este necesar. Este extrem de ușoară și compactă, astfel încât să o puteți purta cu dvs. în orice moment. De asemenea, se remarcă designul rezistent la apă (IP44) și funcția de deschidere a sticlei.

4 moduri de iluminare

Adaptați iluminarea la nevoile dvs. Dispozitivul oferă 4 moduri de iluminare, pe care le puteți schimba cu ușurință apăsând butonul de pe partea laterală a carcasei. Aveți la dispoziție un mod care emite lumină maximă, lumină puternică, lumină și lumină stroboscopică. Acum puteți ajusta cu ușurință lumina la condițiile predominante!

Încărcare convenabilă

Utilizați lanterna timp de până la 2 ore. Puteți încărca cu ușurință bateria încorporată de 500 mAh cu ajutorul cablului USB-C inclus în pachet. Un indicator luminos special vă va informa cu privire la starea de încărcare – culoarea roșie înseamnă că se încarcă, în timp ce culoarea verde înseamnă că dispozitivul este din nou gata de utilizare.

Design compact

Designul practic și ușor al dispozitivului înseamnă că îl puteți avea mereu la îndemână – va încăpea fără probleme chiar și în buzunar. De asemenea, se remarcă prin clasificarea IP44 pentru rezistență la apă. De asemenea, are un desfăcător de sticle și un mâner practic, astfel încât să puteți atașa lanterna la rucsac sau la geantă.

Inclusă

  • lanternă
  • Cablu USB-C/USB-A
  • manual de instrucțiuni

Specificații:

Producător Superfire
Model MX16
Dimensiuni 61.2 x 45 x 21 mm
Greutate 42.9 g
Putere 9 W
Culoarea luminii 5800 K
Nivelul de luminozitate 600 LM
Rezistența la apă IP44
Capacitatea bateriei 500 mAh
Timp de funcționare Aproximativ 2 ore
Interfață de încărcare Tip C
Material Aliaj de aluminiu + ABS
Moduri de iluminare Lumină maximă lumină puternică, lumină stroboscopică

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>