Lanternă Superfire L6-H, 750lm, USB-C

107,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Torță Superfire L6-H

Lanterna Superfire L6-H se remarcă prin puterea sa ridicată de 15 wați, cu o luminozitate de până la 750 lm. Oferă 5 moduri de iluminare din care puteți alege, ceea ce o face perfectă pentru o varietate de scenarii. Are o durată de funcționare de până la 8 ore cu o singură încărcare, iar rezistența sa la apă IP46 îi permite să fie utilizată în aproape orice condiții fără teamă. Dispozitivul este, de asemenea, extrem de manevrabil, robust și ușor de utilizat.

Putere mare

Cu o putere de 15 wați, o luminozitate de 750 lm și o rază lungă de iluminare, L6-H poate asigura o iluminare optimă în aproape orice mediu și poate fi utilizat în numeroase situații. Îl puteți utiliza acasă, de exemplu, atunci când se întrerupe curentul. De asemenea, îl puteți utiliza în munți sau într-o excursie de pescuit. De asemenea, facilitează efectuarea de mici reparații.

5 moduri de iluminare

Adaptați lumina la nevoile dvs. sau la situația de față. L6-H vă permite să alegeți din 5 moduri de lumină, cum ar fi High, Medium, Low, Strobe și SOS. Acest lucru o face ideală pentru o varietate de scenarii – vă va oferi o iluminare optimă în aproape orice condiții și, dacă este necesar, vă va permite să trimiteți un semnal de urgență. Pentru a schimba modul, este suficient să apăsați un buton.

Durată lungă de funcționare

Asigurați o sursă de lumină fiabilă în aproape orice situație. Datorită bateriei sale de lungă durată, lanterna poate funcționa până la 8 ore cu o singură încărcare. Acest lucru o face ideală pentru o pană de curent prelungită sau pentru o noapte pe teren. Pentru a încărca dispozitivul, conectați-l la sursa de alimentare aleasă de dvs. cu ajutorul cablului USB-C.

Rezistent la apă și robust

Utilizați lanterna fără teamă, chiar și în condiții solicitante. Dispozitivul este fabricat din aluminiu de înaltă calitate de tip aerospațial, ceea ce îl face extrem de robust – chiar și căderile de la o înălțime de până la 1 m nu sunt amenințătoare. L6-H se remarcă, de asemenea, prin rezistența la apă IP46. Acest lucru înseamnă că ploaia sau stropirea accidentală reprezintă o amenințare redusă pentru acesta.

Specificații

Producător Superfire
Model L6-H
Sursă de lumină P50
Luminozitate Până la 750 lm
Putere 15 W
Moduri de iluminare Scăzut / Mediu / Mare / Strobe / SOS
Sursă de alimentare Baterie reîncărcabilă 18650 Li-ion
Material Aluminiu pentru aeronave 6061-T6
Rezistență la cădere Până la 1 m
Timp de funcționare Până la 8 h
Port de încărcare USB-C
Rezistent la apă IP46
Dimensiuni 167 x 45 x 35 mm
Greutate 190 g

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>