Lanternă Superfire GTS6, 360lm, USB-C

64 lei

118 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Torță Superfire GTS6

Lanterna practică Superfire GTS6 se distinge prin designul său compact și ușor, astfel încât să o puteți avea întotdeauna la îndemână. Bateria reîncărcabilă încorporată asigură până la 2 ore de funcționare și este, de asemenea, rezistentă la apă (IP44). Se remarcă printr-o putere de ieșire de 7W și are un nivel de luminozitate de 360lm. De asemenea, oferă 5 moduri de iluminare.

Sursă de lumină optimă

Rămâneți în siguranță după lăsarea întunericului. Lanterna oferă o iluminare stabilă și puternică, cu o luminozitate de 360 lm. Cu o rază maximă de acțiune de 150 m, vă va lumina cu ușurință drumul în întuneric. GTS6 este ideală pentru o varietate de situații, cum ar fi drumețiile, campingul sau o pană de curent neașteptată.

Adaptat la orice situație

Adaptați funcționarea lanternei Superfire GTS6 la nevoile dumneavoastră. Aveți libertatea de a alege dintre cele 5 moduri de iluminare disponibile. Aveți la dispoziție o lumină puternică, o lumină medie, o lumină ușoară, precum și modul stroboscopic și SOS.

Ușoară și la îndemână

Lanterna practică GTS6 vă poate însoți practic oriunde. Este extrem de ușoară și compactă, astfel încât o puteți introduce cu ușurință în rucsac sau în geantă. Este rezistentă la apă IP44, astfel încât poate rezista la condiții meteo schimbătoare și la căderi de până la 1 m. Protecția pe mai multe niveluri asigură o utilizare sigură. Printre altele, protejează împotriva supraîncărcării, a supradescărcării sau a tensiunii scăzute.

Încărcare convenabilă

Utilizați lanterna în mod liber timp de până la 2 ore. O puteți încărca cu ușurință cu ajutorul cablului USB-C inclus în pachet. Veți fi informat cu privire la starea de încărcare printr-un indicator luminos special, care luminează în roșu când se încarcă și în albastru când dispozitivul este din nou gata de utilizare. Încărcarea propriu-zisă durează aproximativ 2 ore.

Inclus

  • lanternă
  • Cablu USB-C
  • manual de utilizare
  • șnur
Producător Superfire
Model GTS6
Greutate 117 g
Dimensiuni 137 x 31 x 24 mm
Material Aliaj de aluminiu
Culoare Negru
Putere 7W
Tensiune 3.7V
Capacitatea bateriei 1200 mAh (18650)
Timp de funcționare aproximativ 2 ore
Timp de încărcare aproximativ 2 ore
Interfață de încărcare Tip C
Moduri de iluminare Lumină puternică, lumină medie, lumină, lumină stroboscopică, SOS
Culoarea luminii Albă
Temperatura de culoare 8200K
Raza de acțiune până la 150 m
Rezistență la cădere 1m
Rezistent la apă IP44
Nivel de luminozitate 360 lm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>