Lanternă Superfire GT60, 2600lm, USB-C

118,00 lei

44 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Torță Superfire GT60

Plimbare, camping, drumeții – lanterna Superfire vă va fi utilă în aceste situații și în altele similare. Echipată cu o baterie de lungă durată pentru până la 7 ore de utilizare, aceasta are și o lumină din spate pentru a vă ajuta să vedeți din diferite perspective. O puteți folosi pe ploaie sau chiar și iarna, fiind protejată de nivelul său de rezistență la apă IP34. Este fabricat din aliaj de aluminiu, deci este durabil și ușor, iar designul său ergonomic asigură o prindere fermă și nu alunecă din mână.

Funcționează așa cum vă doriți

GT60 dispune de 2600 de lumeni și de un cip P90, responsabil pentru detectarea creșterilor de intensitate și creșterea automată a luminozității. Dispune de 2 moduri: lumină focalizată și lumină difuză, pe care le poți folosi în funcție de nevoile tale.

Fiabilă în aproape orice situație

Lanterna poate fi folosită aproape oriunde. O puteți lua cu dvs. în excursii cu cortul, la munte etc. Bateria de 8100 mAh asigură aproximativ 7 ore de funcționare și o puteți încărca cu ajutorul unui cablu cu port USB-C. Un indicator albastru vă va anunța când nivelul bateriei este scăzut. În plus, există o lumină suplimentară pe cealaltă parte a GT60 pentru o mai bună vizibilitate după lăsarea întunericului. Între timp, designul său ergonomic și finisajul aspru oferă stabilitate și împiedică lanterna să vă alunece din mână.

Rezistentă la apă

Lanterna este rezistentă la elemente precum ploaia, zăpada sau temperaturile scăzute. Acest lucru înseamnă că o puteți folosi în condiții meteo nefavorabile fără să vă faceți griji că o veți deteriora.

Eficacitate

Superfire a efectuat numeroase studii care arată că acumulatorul încorporat se comportă mai bine decât bateriile, formând o unitate stabilă cu circuitul și contribuind în mod pozitiv la performanța ridicată a lanternei. În plus, cu ajutorul portului USB-C, durata de viață a dispozitivului este mai mare, încărcarea este mai rapidă, iar durabilitatea portului este mai mare.

Specificații

Producător Superfire
Model GT60
Dimensiuni 140 x 52 x 52 mm
Greutate 400 g
Material aliaj de aluminiu
Timp de funcționare 420 min (intensitatea luminii 100%)
Rezistența la apă IP34
Metoda de încărcare USB-C
Interval de iluminare 33 m (lumina din față), 4-6 m (lumina din spate)
Capacitatea bateriei 8100 mAh
Culoare negru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>