Lanternă Superfire F3-L2, 570lm

80,00 lei

37 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Torță mini

Superfire F3-L2 este o lanternă compactă pe care o puteți lua cu dumneavoastră oriunde. Va încăpea în buzunar, rucsac, geantă sau chiar într-un săculeț. Lanterna este fabricată din aluminiu foarte durabil, caracterizat printr-o rezistență ridicată la deteriorare și uzură, și din sticlă optică.

Încărcare rapidă

Lanterna este alimentată de o baterie reîncărcabilă 18650 sau de trei baterii AAA (bateriile nu sunt incluse și trebuie achiziționate separat). Bateria poate fi încărcată foarte rapid cu ajutorul încărcătorului USB inclus.

Lumină puternică

Puternicul LED Luminus SST-40-W oferă o lumină puternică și are o durată de viață lungă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea frecventă a acestuia. Lumina are o luminozitate de 570 de lumeni și are o rază de acțiune de 260 de metri. Lanterna are 5 moduri de iluminare. 3 moduri sunt folosite pentru a controla luminozitatea (puternică, medie, slabă), iar celelalte două sunt folosite pentru a activa lumina stroboscopică sau SOS. Comutatorul lanternei este utilizat pentru a comuta între moduri.

Impermeabilă

Lanterna este rezistentă la stropire, astfel încât o puteți utiliza în siguranță în ploaie sau în alte condiții de umezeală. În timpul utilizării normale, acest lucru este destul de suficient.

Funcția ZOOM

Superfire F3-L2 are capacitatea de a focaliza fasciculul de lumină prin extinderea capului lanternei, ceea ce vă permite să vedeți foarte precis zona iluminată.

Conținutul kitului

  • Lanternă
  • Baterie reîncărcabilă 18650
  • Încărcător
Producător Superfire
Model F3-L2
Sursă de lumină Luminus SST-40-W
Putere nominală 10W
Timp de funcționare 3-5 ore
Număr de lumeni 570
Rezistență la cădere până la 1 m
Dimensiuni 125 x 35 x 30 mm
Greutate 106g
Rezistent la apă IP34
Gama luminoasă 260m
Capacitatea bateriei 2000mAh
Moduri puternic – mediu – slab – stroboscopic – SOS
Material aluminiu