Lanternă Superfire A2, 650lm, USB

79,00 lei

243 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lanternă mini cu zoom

Superfire A2 este o lanternă compactă, care utilizează LED-ul SST-40-W de înaltă calitate. Va încăpea într-un buzunar, rucsac, geantă de mână sau chiar într-un săculeț și, datorită rezistenței la stropire, va fi performantă în orice condiții și situații neprevăzute. Lanterna este fabricată din aluminiu aerospațial de înaltă rezistență, caracterizat printr-o rezistență ridicată la deteriorare și uzură.

Încărcare rapidă prin micro USB

Lanterna este alimentată de o singură baterie reîncărcabilă 18650 (inclusă). Bateria poate fi încărcată foarte rapid prin intermediul portului micro USB, astfel încât bateria nu trebuie să fie scoasă din lanternă. Atunci când utilizați lanterna, starea de încărcare a bateriei este indicată pe iluminarea din spate a LED-ului: culoarea verde indică faptul că nivelul de încărcare a bateriei este suficient; culoarea roșie indică faptul că bateria trebuie reîncărcată.

Putere mare

Lanterna strălucește cu o luminozitate de 650 de lumeni la 10 wați, oferă o lumină puternică și are o durată de viață lungă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea frecventă a LED-ului. Lanterna are 5 moduri de iluminare. 3 moduri sunt folosite pentru a controla luminozitatea (puternică, medie, slabă), iar celelalte două sunt folosite pentru a activa lumina stroboscopică sau SOS. Comutatorul lanternei este utilizat pentru a comuta între moduri.

Caracteristici suplimentare

Lanterna Superfire A2 are capacitatea de a focaliza fasciculul prin extinderea capului lanternei, astfel încât veți vedea foarte precis zona iluminată. Bateria inteligentă vă va anunța când bateria se termină și, de asemenea, va întrerupe alimentarea în cazul în care tensiunea bateriei este prea mică, prevenind astfel deteriorarea bateriei. Rezistența la stropire vă permite să folosiți lanterna în orice condiții.

Conținutul kitului

  • Lanternă
  • Pachet de baterii 18650
  • Cablu USB
Producător Superfire
Model A2
Sursă de lumină SST-40-W
Putere nominală 10W
Timp de funcționare 2 ore
Numărul de lumeni 650
Rezistență la cădere până la 1 m
Dimensiuni 125 x 28 x 26 mm
Greutate 85g
Rezistent la apă IP34
Gama de iluminare 200 m
Capacitatea bateriei 2000mAh
Moduri puternic – mediu – slab – stroboscopic – SOS
Material aluminiu de calitate aeronautică 6061-T6
Timp de încărcare 3 ore