Lanternă pentru biciclete Superfire BL11, USB

50,00 lei

33 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lanternă pentru biciclete Superfire BL11

O lanternă de bicicletă este o piesă de echipament esențială pentru fiecare bicicletă! BL11 asigură o iluminare stabilă cu o rază maximă de 120 m. Oferă 4 moduri de iluminare, iar instalarea acesteia nu va fi o problemă pentru dvs. Datorită construcției sale robuste și impermeabile, vă va servi bine pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, o puteți utiliza ca o lanternă obișnuită.

01Superfire/BL11/6

O sursă de lumină fiabilă

Pedalați des după lăsarea întunericului? Echipați-vă cu o lanternă de bicicletă și asigurați-vă siguranța pe drum! Lanterna generează o lumină sigură pentru ochi cu o rază de acțiune de până la 120 m, ceea ce o face ideală pentru a vă lumina drumul. A fost proiectată pentru a evita orbirea pietonilor și a șoferilor altor vehicule. Astfel, nu numai că vă va crește vizibilitatea, dar va evita și punerea în pericol a celorlalți participanți la trafic!

01Superfire/BL11/1

Reglați iluminarea în funcție de nevoile dvs.

Alegeți dintre modurile disponibile pentru a adapta iluminarea la preferințele dvs. sau la condițiile de drum! BL11 oferă 4 moduri de iluminare, pe care le puteți schimba liber cu ajutorul butonului dedicat. Există o lumină puternică și ușoară, o lumină stroboscopică și, de asemenea, o lumină SOS pentru situații de urgență.

01Superfire/BL11/2

Până la 3 ore de funcționare

Acum puteți pleca într-o excursie lungă cu bicicleta fără să vă faceți griji că lanterna dvs. rămâne brusc fără energie! Bateria robustă de 2000 mAh asigură până la 3 ore de funcționare. Îți va lua aproximativ 3 ore pentru a reînnoi energia și vei fi informat cu privire la starea de încărcare prin intermediul indicatorului luminos încorporat.

01Superfire/BL11/3

Design robust

Lanterna de bicicletă Superfire vă va surprinde prin designul său extrem de ușor și manevrabil. Greutatea sa este mai mică de 115 g și o puteți introduce cu ușurință în geantă sau în rucsac. Lanterna este rezistentă la apă IP44 și va rezista la căderi de la o înălțime de 1 metru. Montarea lanternei nu va fi o problemă pentru dvs. În doar câteva momente, o puteți monta pe ghidonul bicicletei cu ajutorul curelei din silicon.

01Superfire/BL11/4

Producător Superfire
Model BL11
Culoare Negru
Material Aliaj de aluminiu
Putere 5W
Gama de iluminare 120 m
Tensiune 3.7V
Interfață de încărcare microUSB
Timp de funcționare aprox. 3 h
Timp de încărcare aprox. 3 h
Capacitatea bateriei 2000 mAh
Rezistență la cădere 1 m
Rezistent la apă IP44
Greutate 115 g
Dimensiuni 108 x 32 x 27 mm
Moduri de iluminare Lumină puternică / lumină puternică / lumină ușoară / SOS / lumină stroboscopică