Lanternă multifuncțională Superfire G20, 470lm, USB

130 lei

219 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Torță Superfire G20

În ciuda dimensiunilor sale mici, lanterna Superfire G20 vă surprinde cu capacitățile sale mari. Pe lângă iluminarea obișnuită, oferă și un laser roșu și, datorită rezistenței sale la apă IP44, o puteți folosi fără teamă în aproape orice condiții. Dispozitivul poate funcționa până la 3-6 ore cu o singură încărcare și, la nevoie, îl puteți folosi și ca un powerbank practic. Utilizarea lanternei este facilitată de caracteristici practice, cum ar fi un clip special, un cârlig și o bază magnetică.

2 surse de lumină într-un singur dispozitiv

Lanterna emite lumină atât de sus, cât și din lateral. Îi puteți regla liber intensitatea în funcție de așteptările dvs. Mai mult, lumina laterală se caracterizează printr-un indice ridicat de redare a culorilor (CRI), care în acest caz este de până la 90+. Prin urmare, nu numai că veți vedea totul clar, dar vă veți bucura și de o adevărată bogăție de culori.

De asemenea, util și în timpul discursurilor

Lanterna este, de asemenea, echipată cu un laser roșu. Astfel, o puteți folosi nu doar ca sursă de lumină, ci și ca indicator practic. Țineți prelegeri, sesiuni de formare sau prezentări? Acest accesoriu la îndemână vă va fi cu siguranță de folos – cu ajutorul său, puteți face orice discurs mai atractiv și puteți arăta publicului tot ceea ce trebuie să știe.

2 butoane intuitive

Lanterna are doar 2 butoane, ceea ce o face fabulos de ușor de utilizat. Cu cel de deasupra, puteți porni în mod convenabil pointerul laser. Cel de mai jos este folosit pentru a porni lumina normală. Prin apăsarea acestuia, puteți, de asemenea, regla rapid luminozitatea iluminării. Asta este tot ce vă trebuie pentru a profita de capacitățile unice ale Superfire G20!

De asemenea, funcționează bine și ca powerbank de urgență

Puteți încărca bateria cu litiu a lanternei cu ajutorul unui cablu USB. Cu o singură încărcare, dispozitivul poate funcționa între 3 și 6 ore. Și asta nu este tot! Superfire G20 nu oferă doar iluminare – este perfectă și ca powerbank. Nu mai trebuie să vă faceți griji că smartphone-ul dvs. nu va funcționa atunci când vă așteptați cel mai puțin – cu ajutorul lanternei îl puteți încărca în mod convenabil.

Fiabilă chiar și în ploaie

Gradul de protecție IP44 înseamnă că puteți utiliza lanterna G20 și în condiții extrem de nefavorabile. Nu va fi stropită de ploaie sau apă. O puteți utiliza în aproape orice situație fără ezitare. Fie că este vorba de vreme schimbătoare sau de un teren deosebit de dificil, această lanternă Superfire funcțională vă va oferi lumina de care aveți nevoie și cu siguranță nu vă va dezamăgi.

Elemente practice de design

La proiectarea lanternei, s-a avut grijă să o dotăm și cu o serie de elemente practice. La baza lanternei G20 se află un magnet puternic, care permite ca dispozitivul să fie fixat ferm pe o suprafață metalică la alegere. În acest fel, puteți ilumina în mod convenabil interiorul mașinii dumneavoastră, de exemplu. Lanterna are, de asemenea, o clemă specială, cu ajutorul căreia o puteți atașa la haine sau la rucsac și vă puteți elibera mâinile. În plus, cârligul practic vă permite să atârnați Superfire G20 oriunde.

Confort de neegalat pentru utilizator

Fabricată din aliaj de aluminiu, carcasa dispozitivului se caracterizează prin durabilitate extremă și rezistență la uzură. De asemenea, vă va surprinde prin textura sa plăcută, ceea ce înseamnă că G20 se așează perfect în mână și nu alunecă. Greutatea redusă a lanternei, de 220 g, dimensiunea compactă și forma ușor aplatizată a acesteia garantează, de asemenea, confortul în utilizare. Toate acestea fac ca dispozitivul să fie încântător de manevrabil – îl puteți purta cu dvs. în orice moment.

Specificații:

Producător Superfire
Model G20
Sursă de lumină LED
Putere nominală 5W
CRI 90+ (lampă laterală)
Luminozitate până la 470 lm
Timp de funcționare 3-6 h
Rezistență la cădere până la 1 m
Grad de protecție IP44
Dimensiuni 39x25x130 mm
Greutate 220 g
Material Aliaj de aluminiu

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>