Lanternă multifuncțională Superfire G19, 200lm, USB

77 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Superfire G19 – lanterna pentru sarcini speciale

Lanterna funcțională Superfire G19 se remarcă prin luminozitatea ridicată cu 200 de lumeni, o rază de acțiune a luminii de 200 m și o baterie reîncărcabilă cu o capacitate de 800. Cu 5 moduri de iluminare și posibilitatea de a o utiliza în moduri diferite, o puteți adapta cu ușurință la nevoile dvs. Greutatea sa redusă de 104 g și dimensiunea compactă fac ca utilizarea funcționalității sale să fie ușoară și plăcută. Lampa COB suplimentară de pe partea laterală oferă și mai multe posibilități.

5 moduri de iluminare – o mulțime de aplicații

Alegeți dintre cele 5 moduri de iluminare disponibile pentru a adapta lanterna la nevoile dvs. Lampa principală poate străluci puternic sau slab. COB-ul lateral emite lumină albă – ideală pentru lectură, de exemplu – și lumină roșie – statică sau în modul SOS. Operarea dispozitivului este extrem de simplă – pentru aceasta este necesar un singur buton. Toate acestea fac ca G19 să merite să îl aveți mereu la dumneavoastră – ideal pentru multe scenarii.

Reglabil în mod liber pentru o flexibilitate și mai mare

Dispozitivul oferă, de asemenea, posibilitatea de a regla poziția lămpii principale cu 90°. Această caracteristică simplă, dar utilă, îmbunătățește foarte mult utilizarea G19. De asemenea, puteți regla rapid și ușor unghiul lanternei în raport cu baza sa. Adaptați dispozitivul la nevoile dvs. și la situația curentă pentru a vă bucura de iluminare optimă și confort oricând și oriunde.

Bucurați-vă de performanțe de lungă durată

Dispozitivul este echipat cu o baterie puternică, reîncărcabilă. Aceasta asigură până la 2-5 ore de funcționare a lanternei! Acest lucru este suficient pentru ca aceasta să își facă treaba perfect în aproape orice situație. G19 nu vă va dezamăgi niciodată – poate fi o sursă de lumină suplimentară sau de urgență ori de câte ori aveți nevoie.

Eliberați-vă de cabluri

Lanterna este echipată cu o mufă USB pentru încărcarea comodă a dispozitivului. Nu mai trebuie să aveți mereu cu dumneavoastră un cablu suplimentar. Pur și simplu conectați G19 direct la încărcător. Lanterna Superfire este cât se poate de compactă și funcțională.

Bucurați-vă de libertatea de operare

Ceea ce face ca lucrul cu G19 să fie și mai ușor este vârful magnetic puternic. Acesta vă permite să atașați cu ușurință lanterna la o suprafață potrivită și să vă eliberați mâinile dacă este necesar. Această soluție convenabilă și practică vă va oferi și mai multă libertate de acțiune atunci când, de exemplu, lucrați în atelierul de acasă sau reparați mașina.

Atașați-o la haine

Lanterna este, de asemenea, echipată cu o clemă robustă pentru o mai mare versatilitate. O puteți atașa cu ușurință la rucsac, tricou sau jachetă. Astfel, vă puteți bucura de libertatea de a o folosi cu lumina potrivită pentru situația respectivă.

Lanternă frontală practică

O bandă specială pentru cap cu adaptor permite ca G19 să fie folosită și ca lanternă frontală. Prin urmare, dispozitivul este extrem de versatil și vă oferă nenumărate posibilități. Printre altele, vă facilitează repararea mașinii pe timp de noapte sau navigarea pe teren dificil după lăsarea întunericului – de exemplu, în pădure sau în munți.

Întotdeauna cu dvs.

Lanterna este extrem de compactă – măsoară doar 140×21 x 21 mm și cântărește 104 g. Acest lucru înseamnă că o puteți avea întotdeauna la îndemână. O puteți introduce cu ușurință într-un rucsac sau într-o geantă de mână și o puteți folosi ori de câte ori aveți nevoie de ea. Un dispozitiv atât de practic și portabil merită să-l aveți mereu la dumneavoastră – nu se știe niciodată când vă va fi de folos! Avantajul său suplimentar este faptul că este rezistent la apă. Astfel, îl puteți utiliza în aproape orice condiții – chiar și în ploaie.

O mulțime de aplicații

Există aproape nenumărate utilizări posibile pentru Superfire G19. Veți avea nevoie de acest dispozitiv funcțional nu numai pentru excursiile nocturne. De asemenea, își va dovedi valoarea și în timpul unei excursii cu cortul sau în timpul unei operațiuni de salvare. De asemenea, vă poate ajuta la lucrările de bricolaj sau de renovare. Și nimic nu vă împiedică să îl folosiți în fiecare zi acasă – atunci când citiți, vă uitați la televizor sau lucrați la calculator.

Producător Superfire
Model G19
Sursă de lumină ZT 3535 + COB
Putere nominală 5W
Timp de funcționare 2-5 ore
Număr de lumeni 200
Rezistență la cădere până la 1 m
Dimensiuni 140 x 21 x 21 mm
Greutate 104g
Rezistent la apă IP42
Gama de iluminare 200 m
Port de încărcare micro USB
Capacitatea bateriei 800mAh
Moduri puternic – slab – alb COB – roșu COB – roșu COB – roșu COB stroboscopic
Material aliaj de aluminiu
Timp de încărcare 2 ore

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>