Lanternă HOTO QWSDT003, 280lm, USB-C

99 lei

122 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Lanternă HOTO QWSDT003, 280lm, USB-C

Alegeți lanterna HOTO și obțineți acces la o sursă de lumină fiabilă. QWSDT003 oferă o luminozitate de 280 lm și este responsabilă pentru o iluminare stabilă cu o rază de acțiune de până la 200 m. În plus, bateria reîncărcabilă de lungă durată garantează o durată de funcționare îndelungată, iar rezistența la apă IP55 vă sporește libertatea de utilizare.

Funcționare eficientă

Produsul are o baterie litiu-ion de lungă durată cu o capacitate de 1.500 mAh, astfel încât poate funcționa până la 3 h de funcționare – dacă utilizați nivelul ridicat de luminozitate cu o rază de acțiune de 200 m. Pe de altă parte, la un nivel de luminozitate scăzut, lanterna funcționează timp de aproximativ 24 h cu o singură încărcare, generând lumină cu o luminozitate de 20 lm și o rază de acțiune de 10 m.

Utilizare confortabilă

Operarea lanternei nu vă va cauza nicio problemă. Dispozitivul este echipat cu un buton pe care îl puteți folosi pentru a porni/opri QWSDT003. De asemenea, puteți alege între 3 moduri de funcționare: Lightning, SOS și Flashing. De asemenea, este posibil să reglați luminozitatea. În plus, lanterna își amintește ultimul mod selectat. De asemenea, este rezistentă la apă (IP55), la praf și la vânt, astfel încât o puteți utiliza indiferent de condiții.

Design inteligent

Lanterna HOTO a fost realizată pentru a fi sigură la utilizare. Dispozitivul disipează bine căldura, iar construcția din aliaj de aluminiu și sistemul de răcire intern previn și mai mult supraîncălzirea și elimină riscul de arsuri.

Specificații:

Producător HOTO
Denumire Lanternă HOTO QWSDT003
Model QWSDT003
Greutate aprox. 146 g
Dimensiuni Ø30 x 145 mm
Luminozitate 280 lm
Curent de intrare 5 V – 1 A
Tensiune nominală 3,6 V
Timp de încărcare aprox. 240 min.
Timp de funcționare 24 de ore (nivel scăzut de luminozitate), 3 ore (nivel ridicat de luminozitate)
Tipul de baterie Litiu-ion
Capacitatea bateriei 1500 mAh
Rezistență la apă IP55

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>