Lanternă HOTO QWSDT002, 1000lm

229 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Lanternă HOTO QWSDT002, 1000lm

Luminozitate de până la 1.000 lm și 210 m – acestea sunt doar câteva dintre avantajele lanternei HOTO. Această lanternă este potrivită pentru multe situații, cum ar fi o plimbare pe timp de noapte sau o excursie cu cortul, dar nu numai pentru că oferă mai multe moduri diferite de funcționare. În plus, controlul său este foarte simplu și intuitiv. Cu o durată de funcționare de până la 65 de ore, această lanternă este ideală pentru o excursie de camping de weekend.

Ușor de controlat

Lanterna HOTO a fost creată cu gândul la confort, așa că este foarte simplu și intuitiv de utilizat. Puteți regla intensitatea luminii cu un singur clic și puteți folosi designul pivotant pentru a schimba sursa de lumină – puteți alege lumina principală, lumina laterală și multe altele! Bucurați-vă de control total cu HOTO!

Sursa de lumină perfectă

Lanterna HOTO va fi sursa perfectă de lumină. Aceasta poate genera lumină cu o luminozitate de până la 1000 lm. Mai mult, raza sa de acțiune ajunge până la 210 m, ceea ce o face perfectă pentru activitățile în aer liber, cum ar fi plimbările nocturne.

Diferite moduri de iluminare

Ceea ce face ca lanterna HOTO să fie atât de specială este faptul că puteți schimba în mod liber modurile. Puteți alege între o lumină potrivită pentru plimbările nocturne, dar și între iluminare laterală, lumină caldă, intermitentă și modul SOS, precum și o lumină bicoloră. Acest lucru face ca echipamentul să fie adaptabil la nevoile și preferințele dumneavoastră.

Durată lungă de funcționare

Nu trebuie să vă faceți griji că sursa de lumină se stinge brusc. Lanterna HOTO este echipată cu o baterie Li-ion de 3200 mAh. Acest lucru o face capabilă să funcționeze până la 65 de ore. Mai mult, vă va servi în mod continuu timp de până la 5 ore! Datorită acestui fapt, o puteți lua într-o excursie de weekend la cort.

Confortabil de utilizat

Lanterna HOTO este un dispozitiv funcțional care a fost creat cu gândul la confort. Datorită benzii magnetice și a cârligului extensibil, o puteți amplasa aproape oriunde. Astfel, este ușor să o agățați de un copac sau de o suprafață metalică.

Producător HOTO
Model QWSDT002
Greutate aprox. 194 g
Tensiune nominală 5 V = 2 A
Baterie Li-ion
Capacitatea bateriei 3200 mAh
Timp de încărcare aprox. 150 min.
Luminozitate 1000 lm
Timp de funcționare până la 65 h
Raza de acțiune până la 210 m

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}