Înapoi la produse
Lanternă frontală Superfire HL76, 210lm, USB-C Prețul inițial a fost: 80,00 lei.Prețul curent este: 62,00 lei.

Lanternă frontală Superfire HL78, 320lm, USB-C

58,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Farul Superfire HL78

HL78 va face mai ușoare drumețiile de seară, va lumina drumul atunci când mergeți cu cortul sau când plimbați câinele. Lanterna generează lumină cu o luminozitate de 320 lm și funcționează timp de aproximativ 5,5 h la o singură încărcare. În plus, dispune de o altă sursă de alimentare – 3 baterii AAA. Oferă mai multe moduri de funcționare și o reglare la 90°. În plus, funcționarea sa este facilitată de un senzor de mișcare.

Diverse scenarii de utilizare

Lanterna Superfire își va dovedi utilitatea în diverse situații. O puteți utiliza în atelier, în timpul drumețiilor de seară, în timpul alergărilor sau al cățărărilor. De asemenea, poate fi folosită în timpul plimbărilor cu bicicleta, în camping sau în timpul unei întreruperi bruște de curent.

Fiabilă

Mergeți cu cortul și vă faceți griji că lanterna dvs. va rămâne fără energie când vă așteptați mai puțin? Nu vă faceți griji! HL78 este echipată cu o baterie cu litiu de 1200 mAh, care asigură aproximativ 5,5 h la o singură încărcare. Veți găsi un cablu USB-C inclus pentru a facilita încărcarea. După aproximativ 2 h, lanterna va fi din nou gata de utilizare. În plus, lanterna poate fi alimentată cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse), așa că puteți fi siguri că HL78 nu vă va dezamăgi.

Personalizați-i funcționarea în funcție de nevoile dvs.

Ținând cont de diferitele nevoi ale utilizatorilor, lanterna este echipată cu mai multe moduri de funcționare. Alegeți între luminozitate mare/joasă, lumină roșie sau stroboscop alb/roșu. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de pornire. În plus, puteți regla unghiul luminii până la 90° pentru a personaliza și mai mult funcționarea acesteia.

Design bine gândit

Pentru o funcționare și mai comodă, lanterna este echipată cu un senzor de mișcare – este suficient să vă apropiați mâna de HL78 pentru a o aprinde. În plus, este rezistentă la apă IP44, astfel încât să o puteți utiliza pe vreme ploioasă fără griji. Mai mult, finisajul din plastic ABS este responsabil pentru durabilitatea și capacitatea sa de a rezista la căderi de până la 1 m.

Inclus

  • lanternă
  • curea
  • Cablu de încărcare USB-C

Specificații:

Producător Superfire
Model HL78
Greutate 79 g
Dimensiuni 60 x 44 x 40 mm
Putere 5 W (max.)
Tensiune 3.7 V
Sursa de alimentare Baterie cu litiu, 3 baterii AAA (nu sunt furnizate)
Capacitatea bateriei reîncărcabile 1200 mAh
Moduri de funcționare lumină albă cu luminozitate mare/joasă, stroboscopică, lumină roșie: stroboscopică
Temperatura de culoare 6000K
Material ABS
Rezistență la cădere până la 1 m
Rezistent la apă IP44
Interval de iluminare 110 m
Luminozitate 320 lm
Port de încărcare USB-C
Culoare negru
Timp de încărcare aprox. 2 h
Timp de funcționare aprox. 5.5. h

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>