Lanternă frontală Superfire HL76, 210lm, USB-C

59,00 lei

142 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lanternă frontală Superfire HL76

Luați lanterna Superfire la o drumeție de seară. Modelul HL76 are un design ușor, care se traduce prin confort. În plus, vei putea să-i personalizezi funcționarea datorită mai multor moduri din care poți alege, iar încărcarea este facilitată de portul USB-C. În plus, senzorul de mișcare îl face ușor de utilizat, iar indicatorul LED vă va permite să aflați starea bateriei.

Adaptați-i funcționarea la nevoile dvs.

Lanterna oferă 5 moduri de funcționare, astfel încât îi poți adapta funcționarea la nevoile tale. Alegeți între lumină LED joasă/înaltă, lumină COB albă/roșie și lumină stroboscopică COB roșie.

2 tipuri de lumină

Lanterna HL76 are 2 surse de lumină: LED și COB. Prima va funcționa bine pentru a ilumina o zonă mai mare. Aceasta se remarcă printr-o luminozitate de 210 lumeni și o rază de iluminare de până la 60 m. LED-ul COB, pe de altă parte, generează o luminozitate de 200 lm și are o rază de iluminare de 30 m. Prin urmare, acesta va fi potrivit pentru distanțe mai scurte.

Confort de utilizare

Lanterna este echipată cu un senzor de mișcare, astfel încât o puteți aprinde cu ușurință prin simpla mișcare a mâinii spre ea. În plus, puteți folosi cele două întrerupătoare cu ajutorul cărora puteți, de asemenea, să porniți/opriți HL76. În plus, designul său ușor o face confortabil de utilizat – lanterna cântărește doar 82 g, iar banda pentru cap este reglabilă.

Încărcare convenabilă

Dispozitivul este capabil să funcționeze timp de aproximativ 6,5 h cu o singură încărcare, iar cu ajutorul cablului USB-C inclus îl vei încărca în aproximativ 3 h. În plus, un indicator dedicat îți va permite să cunoști starea bateriei, informându-te despre procesul de încărcare și despre o lanternă complet încărcată.

Inclusă

  • lanternă
  • Cablu de încărcare USB-C

Specificații:

Producător Superfire
Model HL76
Putere 5 W
Capacitatea bateriei 1200 mAh
Port de încărcare USB-C
Material ABS, PC, cauciuc
Dimensiuni 21 x 35 x 310 mm
Interval de iluminare LED: 60 m, COB: 200 lm
Timp de funcționare LED: aprox. 6 h, COB: aprox. 6,5 h
Moduri de funcționare LED: luminozitate scăzută/înaltă, COB: alb/roșu lumină, stroboscop roșu
Greutate 82 g
Timp de încărcare aprox. 3 h
Rezistență la cădere 1 m

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>