Lanternă frontală Superfire HL75-X, 220lm, USB

58 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Lanternă frontală Superfire HL75-X

Lanterna frontală Superfire HL75-X, ușoară și manevrabilă, oferă o iluminare eficientă și un nivel ridicat de confort pentru cursele de seară, munca în atelier sau pescuit. Aceasta generează o lumină uniformă cu o luminozitate de 220 lm și o rază de acțiune de 120 m, pe lângă faptul că oferă 7 moduri de funcționare și încorporează un senzor de mișcare. De asemenea, are avantajul de a putea regla poziția lămpii și este rezistentă la apă IP44.

Iluminare stabilă

Indiferent de ceea ce faceți sau de locul în care vă aflați – farul Superfire HL75-X vă va oferi o iluminare stabilă și uniformă, cu o luminozitate de 220 lm. Puteți să o luați la o plimbare de seară cu bicicleta sau într-o excursie cu cortul, iar unitatea vă va oferi o lumină intensă cu o rază de acțiune de până la 120 m.

Design reglabil

Lanterna frontală Superfire HL75-X este extrem de ușoară și confortabilă. Produsul cântărește doar 55 g, în plus, are o bandă de cap reglabilă – astfel încât o puteți ajusta cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale. Și asta nu este tot! Puteți schimba poziția lămpii pe o plajă de 45° pentru a direcționa fasciculul de lumină exact spre ceea ce doriți să vedeți.

7 moduri de funcționare

Lanterna oferă până la 7 moduri de funcționare, astfel încât să o puteți utiliza în multe situații diferite. Aveți la dispoziție modurile Low, Medium și Strong, precum și Strobe, în timpul căruia lumina strălucitoare clipește la o frecvență ridicată. De asemenea, puteți alege între Red Light, Red Strobe Light și modul SOS, care vă va permite să cereți ajutor în caz de urgență.

Sursă de alimentare puternică și senzor de mișcare

Dispozitivul este echipat cu o baterie de lungă durată care asigură până la 3 h de funcționare cu o singură încărcare. Reînnoirea convenabilă a alimentării este, de asemenea, un plus, iar indicatorii luminoși speciali vă vor informa cu privire la starea de încărcare. Acesta nu este sfârșitul avantajelor lanternei HL75-X – produsul are un senzor de mișcare, datorită căruia puteți activa dispozitivul cu o simplă mișcare a mâinii.

Inclusă

  • Lanternă frontală Superfire HL75-X x1
  • Bandă pentru cap x1
  • Cablu de încărcare x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător Superfire
Model HL75-X
Luminozitate 220 lm
Raza de acțiune 120 m
Timp de funcționare 3 h
Timp de încărcare 1,5 h
Alimentare electrică Baterie reîncărcabilă litiu-ion de tip 14500
Capacitatea bateriei reîncărcabile 800 mAh
Putere 2 W (max.)
Rezistent la apă IP44
Rezistență la cădere 1 m
Dimensiuni 62 x 38 x 36 mm
Greutate 55 g
Moduri de iluminare Scăzut, Mediu, Puternic, Strobe, SOS, Lumină roșie, Lumină roșie stroboscopică
Caracteristici suplimentare Senzor de mișcare

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}