Lanternă frontală Superfire HL55, 150lm, USB-C

28 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Torță Superfire HL55

Lanterna frontală practică de la Superfire vă va fi utilă în multe situații diferite. Ideală pentru drumeții montane, camping sau plimbări de seară cu câinele dumneavoastră. Are patru moduri de funcționare și o rază lungă de lumină. De asemenea, este rezistentă la apă, astfel încât o puteți folosi în condiții meteo dificile. Echipat cu o funcție de reglare, vă permite să ajustați unghiul luminii în funcție de propriile nevoi.

Adaptați-i funcționarea la nevoile dvs.

Lanterna are 4 moduri de funcționare: luminozitate ridicată, luminozitate scăzută, stroboscop și SOS, astfel încât le puteți selecta în funcție de nevoile dvs. În plus,mânerul lanterneiare o ajustare practică de la 0° la 90°, astfel încât puteți decide în ce unghi trebuie să cadă lumina. Cureaua lanternei HL55 este, de asemenea, reglabilă, astfel încât să o puteți ajusta perfect pentru un confort maxim.

Protecție împotriva apei

Lanterna frontală are protecție la apă IP43, astfel încât o puteți folosi în ploaie fără teama de deteriorare. Materialele din care este fabricată sunt durabile și pot rezista la o varietate de condiții meteorologice.

Raza lungă de lumină

Cu o rază de acțiune de până la 270 de metri, lanterna poate fi asistentul tău de încredere în timpul tuturor tipurilor de expediții nocturne. De asemenea, o puteți utiliza în timp ce mergeți cu bicicleta, în camping sau în timp ce vă reparați mașina.

Inclusă

  • lanternă
  • Cablu USB

Specificații

Producător Superfire
Model HL55
Culoare negru
Dimensiuni 67 x 79 x 60 mm
Greutate 118g
Putere 3W
Tensiune 3.7V
Protecție împotriva apei IP43
Sursă de alimentare Baterie reîncărcabilă 18650
Timp de funcționare aprox. 2,5 ore
Timp de încărcare aprox. 2h
Port de încărcare USB-C
Moduri luminozitate ridicată, luminozitate scăzută, stroboscop, SOS
Capacitatea bateriei 800 mAh
Material ABS
Rezistență la cădere până la 1 m
Interval de iluminare 270 m

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>