Lanternă frontală Superfire HL23, 220lm, USB-C

48,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lanternă frontală Superfire HL23

Vă place să mergeți cu bicicleta seara? Sau pescuiești des după lăsarea întunericului? Echipați-vă cu lanterna frontală robustă Superfire HL23, care oferă o sursă de lumină stabilă și un confort ridicat. Aceasta oferă până la 9 moduri de iluminare, are un senzor de mișcare și un design reglabil. Oferă 180 de minute de funcționare și o reînnoire convenabilă a energiei și este rezistentă la apă IP44. De asemenea, corpul de iluminat este rezistent la cădere de la o înălțime de 1 m.

Iluminați eficient drumul

Lanterna frontală Superfire HL23 este echipată cu un LED de înaltă calitate pentru a oferi o iluminare uniformă și stabilă, cu o luminozitate de 220 lm și o rază de acțiune de 120 m. De asemenea, dispune de o lampă suplimentară pentru a crește aplicabilitatea produsului. Prin urmare, HL23 își va dovedi utilitatea în timpul reparațiilor auto, al curselor de seară sau sub cort.

9 moduri de funcționare

Lanterna oferă până la 9 moduri de funcționare, astfel încât o puteți utiliza în multe situații diferite. Aveți la dispoziție modurile Strong (puternic), Medium (mediu) și Low (scăzut), precum și Strobe (stroboscop), în timpul căruia lumina strălucitoare clipește la o frecvență ridicată. De asemenea, puteți utiliza modurile Auxiliary și Auxiliary+Main, Red și Red Strobe, precum și SOS, care vă permite să cereți ajutor în caz de urgență.

Adaptat la nevoile dvs.

Datorită designului său reglabil, lanterna va răspunde nevoilor dvs. individuale. Îi puteți regla poziția în interval de 45° pentru a direcționa fasciculul de lumină exact acolo unde aveți nevoie. Senzorul de mișcare este, de asemenea, un plus, permițându-vă să activați lanterna cu un simplu gest al mâinii.

Manoperă robustă

Lanterna frontală Superfire HL23 este fabricată din plastic ABS de înaltă calitate și nu se teme de condițiile meteorologice dure. Este rezistentă la apă IP44, așa că o puteți folosi pe ploaie sau pe zăpadă fără griji. De asemenea, are avantajul de a fi rezistentă la cădere de la o înălțime de 1 m. Designul robust merge mână în mână cu ergonomia – lanterna cântărește 53 g, iar banda de cap reglabilă vă permite să adaptați produsul la utilizator.

Sursă de alimentare puternică

Dispozitivul este alimentat de o baterie litiu-ion de 800 mAh de tip 14500. Aceasta vă permite să vă bucurați de 3 ore de funcționare a lanternei, iar apoi să îi reînnoiți în mod convenabil energia cu ajutorul cablului USB-C inclus. Uitați de cumpărarea constantă de baterii noi!

Inclus

  • Lanternă frontală Superfire HL23 x1
  • Bandă pentru cap x1
  • Cablu de încărcare x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător Superfire
Model HL23
Luminozitate 220 lm
Raza de acțiune 120 m
Tip de diodă emițătoare de lumină LED
Timp de funcționare 3 h
Timp de încărcare 1,5 h
Sursă de alimentare Baterie reîncărcabilă litiu-ion de tip 14500
Capacitatea bateriei reîncărcabile 800 mAh
Putere 2 W (max.)
Rezistent la apă IP44
Rezistență la cădere 1 m
Dimensiuni 62 x 40 x 38 mm
Greutate 53 g
Moduri de iluminare Puternic, Mediu, Scăzut, Strobe, SOS, Auxiliar, Auxiliar+principal, Roșu, Strobe Roșu
Caracteristici suplimentare Senzor de mișcare

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}