Lanternă frontală Superfire HL19, 250lm, USB-C

10,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lanternă frontală Superfire HL19

Luați HL19 într-o excursie la munte! Această lanternă frontală va funcționa bine și atunci când mergeți cu cortul, când alergați în întuneric, când faceți bricolaj sau când pescuiți. Echipată cu 2 lumini, este utilă în diverse situații, iar lumina sa ajunge până la 90 m! Echipată cu un senzor de mișcare, oferă o funcționare convenabilă și fiabilitate ori de câte ori aveți nevoie. Rezistența la apă face posibilă utilizarea sa în diverse condiții, iar reglarea la 45° vă permite să ajustați unghiul luminii în funcție de nevoile dvs.

Funcționare convenabilă

Lanterna este echipată cu 2 butoane, cu ajutorul cărora puteți schimba modurile accesoriului și activa controlul senzorului. Acest lucru vă permite să porniți 2 lumini, modul stroboscopic, modul luminos etc. Pentru a porni/opri HL19 cu ajutorul senzorului, tot ce trebuie să faceți este să vă deplasați mâna la aproximativ 10 cm de lanternă. Mai mult, data viitoare când veți muta mâna, se va activa modul utilizat anterior.

Rezistent la apă

Lanterna HL19 a fost proiectată pentru a funcționa în condiții meteorologice nefavorabile. Alergare, cățărare în ploaie? Lanterna Superfire este pregătită pentru asta! Este protejată împotriva deteriorării prin rezistența la apă IP44, astfel încât o puteți utiliza fără griji chiar și pe o ploaie torențială.

Până la 4 ore de funcționare

La proiectarea lanternei HL19, au fost folosite soluții inteligente pentru a economisi consumul de energie și a prelungi durata de funcționare a dispozitivului. Capacitatea bateriei cu litiu încorporate este de 850 mAh, ceea ce asigură aproximativ 4h de funcționare. Puteți reînnoi energia accesoriului cu ajutorul cablului USB. Este nevoie de doar 1,5h pentru ca lanterna să fie din nou gata de utilizare.

Utilizare sigură

Pentru ca utilizarea lanternei Superfire să fie complet sigură, aceasta este echipată cu mai multe caracteristici de siguranță. HL19 este protejată împotriva supraîncărcării, supradescărcării și a tensiunii scăzute.

Specificații

Producător Superfire
Model HL19
Sursă de lumină LED
Luminozitate (număr de lumeni) 250 lm
Putere 5W (lumina principală), 3W (a doua lumină), 2W (lumina roșie)
Interval de iluminare 90 m
Moduri luminozitate ridicată, luminozitate redusă, stroboscop, lumină roșie, stroboscop roșu
Rezistent la apă IP44
Material ABS + aliaj de aluminiu
Greutate 79g
Timp de funcționare 4h
Dimensiuni 50 x 42 x 35 mm
Capacitatea bateriei 850 mAh
Reglare 45°
Gama de senzori 10 cm
Număr de lumini 2
Culoare negru

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>