Lanternă frontală Superfire HL05-E, 120lm, USB

52 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Farul Superfire HL05-E

Lanterna frontală Superfire HL05-E se remarcă printr-o putere de iluminare de 120 lm. Oferă 5 moduri de iluminare și o funcție de detectare inteligentă și are o autonomie maximă de 5 ore. O puteți încărca cu un cablu USB, iar culoarea iluminării vă va notifica starea de încărcare. De remarcat, de asemenea, designul mic și rezistent la apă (IP44), care garantează confortul în timpul utilizării.

Adaptat la nevoile dvs.

Puteți adapta cu ușurință funcționarea dispozitivului la nevoile dvs. Lanterna oferă până la 5 moduri de iluminare diferite – lumină puternică, lumină medie, lumină ușoară, lumină slabă, Strobe și SOS. Puteți schimba cu ușurință modul cu ajutorul butonului dedicat din partea superioară a carcasei. În plus, are o funcție de detecție inteligentă – tot ce trebuie să faceți este să fluturați mâna în raza de acțiune a lanternei pentru a o declanșa!

Încărcare convenabilă

Utilizați lanterna Superfire timp de până la 5 ore. Dacă aveți nevoie, o puteți încărca în mod convenabil cu ajutorul cablului USB inclus în kit. Veți fi informat cu privire la starea de încărcare prin culoarea luminii – culoarea roșie indică încărcarea, în timp ce atunci când se aprinde culoarea albastră, dispozitivul va fi din nou gata de utilizare. Încărcarea propriu-zisă durează aproximativ 2 ore.

Utilizări multiple

Lampa frontală HL05-E este perfectă pentru multe situații. Printre altele, o puteți utiliza pentru antrenamentele de alergare de seară, pentru drumeții montane sau pentru mersul pe bicicletă după lăsarea întunericului. De asemenea, o puteți utiliza atunci când vă reparați mașina sau efectuați lucrări minore de întreținere. Posibilitățile dumneavoastră sunt aproape nelimitate!

Proiectat cu gândul la utilizator

Dimensiunea compactă, greutatea redusă și cureaua reglabilă pentru cap a lanternei oferă un confort de neegalat în timpul utilizării. Este rezistentă la apă (IP44) și la praf, astfel încât o puteți folosi chiar și pe ploaie fără griji. De asemenea, este posibil să reglați unghiul de incidență a luminii.

Inclus

  • lampă frontală
  • bandă pentru cap
  • cablu de încărcare USB

Specificații:

Producător Superfire
Model HL05-E
Putere 2W
Nivelul de luminozitate 120 LM
Capacitatea bateriei 800 mAh (14500)
Timp de încărcare aproximativ 2 ore
Timp de funcționare aproximativ 5 ore
Dimensiuni 65 x 32 x 39 mm
Greutate 50 g
Rezistent la apă IP44

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>