Lanternă frontală Superfire HL05-D, 110lm, USB

34 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Torță Superfire HL05-D

Lanterna frontală super comodă și compactă de la Superfire va funcționa în toate condițiile. Ideală pentru drumeții de seară, camping și alte activități. Datorită greutății sale ușoare (doar 50 g), este posibil să uitați că o purtați. Dispune de o funcție reglabilă și, de asemenea, puteți ajusta unghiul de iluminare în funcție de nevoile dvs. Este rezistent la apă și la căderi, pentru o mai mare libertate de utilizare, iar bateria încăpătoare vă permite să lucrați până la 4h cu o singură încărcare.

Adaptați-i funcționarea la nevoile dvs.

Lampa frontală are cinci moduri de funcționare: luminozitate ridicată, luminozitate scăzută, stroboscop alb/roșu și SOS. Acest lucru vă permite să adaptați tipul de lumină la situația în care vă aflați. În plus, îi puteți regla unghiul de iluminare de la la 45°, adaptându-i funcționarea la nevoile dumneavoastră.

Pentru diferite condiții meteorologice

Camping, drumeții în ploaie? Lampa frontală Superfire își va dovedi utilitatea în aceste situații și în altele similare. Modelul HL05-D are protecție la apă IP44, astfel încât îl puteți utiliza chiar și pe o ploaie torențială fără teama de deteriorare. În plus, este rezistent la căderi de până la 1 m.

Durată lungă de funcționare

Lanterna este echipată cu o baterie de 500 mAh care asigură până la 4h de funcționare cu o singură încărcare. Dacă doriți să o încărcați, folosiți cablul USB inclus în kit. În doar o oră, lanterna frontală este din nou gata de utilizare.

Confort de lungă durată

Lanterna a fost proiectată cu gândul la utilizarea pe termen lung. Designul său ușor asigură confortul, iar cureaua realizată din materiale prietenoase cu pielea este reglabilă, astfel încât să o puteți adapta la nevoile dvs.

Inclusă

  • lanternă
  • Cablu de încărcare USB

Producător Superfire
Model HL05-D
Culoare negru
Tensiune 3.7V
Luminozitate 110lm
Material ABS + PC
Dimensiuni 32 x 39 x 65 mm
Greutate 50g
Port de încărcare USB
Rezistent la apă IP44
Rezistență la cădere până la 1 m
Timp de funcționare aprox. 4h
Timp de încărcare aprox. 1h
Domeniul de iluminare 35m
Culoarea luminii alb + roșu
Capacitatea bateriei 500mAh
Moduri de funcționare nivel ridicat de luminozitate, nivel scăzut de luminozitate, stroboscop alb/roșu, SOS

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>