Lanternă de atelier Superfire G7, 1000lm, USB

162,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Torță de atelier Superfire G7

Lanterna de atelier pliabilă pe două fețe Superfire G7 oferă o iluminare excelentă cu o luminozitate totală de până la 1600 lm. Datorită designului său pivotant, aceasta poate lumina în 3 direcții, permițându-vă să îi adaptați funcționarea la nevoile dvs. Puteți încărca bateria cu o capacitate de până la 5.000 mAh cu un simplu cablu USB, ceea ce, combinat cu durabilitatea și greutatea redusă a dispozitivului, înseamnă că o puteți avea mereu la îndemână și îi puteți folosi capacitățile fără prea multe probleme.

3 metode de utilizare – alegeți-o pe cea mai bună pentru fiecare situație în parte

Este posibil să folosiți lanterna frontală în 3 moduri diferite. Poate străluci bidirecțional și, de asemenea, poate oferi iluminare dublă sau simplă pe o parte. Dumneavoastră decideți cum ar trebui să vă servească. Luați-o într-o excursie cu cortul, folosiți-o ca sursă de lumină de urgență pentru siguranța ochilor sau folosiți-o atunci când vă reparați mașina pe marginea drumului pe timp de noapte – G7 vă va ajuta în orice mod aveți nevoie!

Configurați-l așa cum doriți

Ce face ca acest dispozitiv să fie atât de încântător de versatil? Un design perfect gândit! Capul său dublu poate fi rotit la 360° și ajustat la 180°. Și asta nu este tot! Aveți, de asemenea, opțiunea de a regla unghiul lanternei până la 270°. Acest lucru vă oferă o flexibilitate incredibilă – puteți adapta cu ușurință lanterna G7 la nevoile dumneavoastră!

Va dura atât timp cât aveți nevoie de ea

Dispozitivul este echipat cu o baterie puternică de 5000 mAh care asigură o autonomie impresionantă. Atunci când ambele lumini sunt aprinse, aceasta este de până la 6 ore. Pe de altă parte, atunci când folosiți doar o singură lumină, G7 poate străluci până la 12 ore! De asemenea, farul este echipat cu 2 porturi USB – încărcare și descărcare, ceea ce vă oferă o mulțime de opțiuni. Astfel, vă puteți încărca telefonul, de exemplu!

Nici măcar loviturile nu o vor speria

Lanterna este extrem de robustă. Elementele speciale de protecție de pe colțurile sale o protejează de deteriorare. Toate acestea înseamnă că eventualele lovituri reprezintă o mică amenințare pentru G7. Chiar și o cădere de la o înălțime de până la 1 m nu va fi deosebit de periculoasă pentru ea! În plus, dispozitivul este rezistent la stropiri minore. Prin urmare, îl puteți utiliza fără teamă în aproape orice situație.

Vă menține în siguranță

G7 a fost protejat în mod adecvat și la interior. Acest lucru asigură o funcționare fiabilă și stabilă, indiferent de condiții. Variațiile de tensiune sau condițiile meteorologice au un efect redus asupra funcționării sale. Circuitul de curent continuu al dispozitivului garantează o utilizare sigură și siguranța că totul va funcționa așa cum trebuie.

Multe aplicații posibile

Datorită versatilității sale, Superfire G7 este ideal pentru multe aplicații. Aveți nevoie să vă reparați mașina după lăsarea întunericului? O excursie cu cortul cu familia sau prietenii? Aveți nevoie de o sursă de lumină la o tarabă de mâncare pe timp de noapte? Lanterna de atelier este perfectă pentru utilizare în aceste situații și în multe alte situații!

Specificații:

Producător Superfire
Model G7
Baterie Baterie reîncărcabilă cu ioni polimerici 5000 mAh
Flux luminos Dublu 1600 lm/Singur 1000 lm
Greutate 560 g
Dimensiuni 200x195x60 mm (desfășurat); 200x145x60 mm (pliat)
Putere 2x 10W
Raza de acțiune 50 m (mod dublu); 38 m (mod simplu)
Timp de funcționare 6 h (mod dublu); 12 h (mod simplu)
Rezistență la cădere până la 1 m

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>