Lampă solară cu LED-uri în aer liber Somoreal SM-OLT2

197 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Somoreal LED lampă solară în aer liber SM-OLT2

Creați o atmosferă de vis în grădina dvs. cu lampa cu LED-uri Somoreal SM-OLT2. Dispozitivul asigură o iluminare de la 700 la 1.400 lm și garantează rezistența la apă IP65. Suportă trei moduri de funcționare și vine cu cinci capete rotative, astfel încât să o puteți ajusta cu ușurință în funcție de așteptările dvs. Lampa are un senzor de mișcare, două baterii reîncărcabile cu o capacitate de 1200 mAh fiecare și este potrivită pentru condiții meteorologice extreme. Un panou solar permite încărcarea în timpul zilei. Este inclusă o telecomandă.

Luminați-vă grădina

Învăluiți-vă grădina în lumina caldă a lămpii SM-OLT2! Dispozitivul este echipat cu 214 LED-uri, dintre care 106 sunt LED-uri albe și 108 sunt LED-uri calde. Ca urmare, vă veți bucura de o lumină prietenoasă cu ochii, cu o luminozitate de până la 1400 lm și o temperatură de culoare în intervalul 3000 / 4500 / 6500 K. Ușurința în utilizare este asigurată de telecomandă, care vă permite să reglați temperatura de culoare, să selectați modul de funcționare și să setați temporizatorul.

Reglați poziția lămpii după cum doriți

Dumneavoastră decideți poziția lămpii Somoreal! SM-OLT2 este dotată cu 5 capete mobile care vă permit să reglați și să extindeți în mod convenabil zona iluminată. Datorită fasciculului de lumină cu cinci laturi, nu trebuie să vă limitați. Iluminați în mod convenabil orice loc din grădina dumneavoastră!

Comutare automată a luminii

SM-OLT2 este echipat cu un senzor de mișcare, astfel încât lumina puternică se va aprinde automat imediat ce este detectată prezența cuiva și se va stinge după 15 secunde. Acest lucru vă permite să mergeți acasă în siguranță după lăsarea întunericului. Lampa Somoreal va lumina drumul special pentru dumneavoastră! Dispozitivul se remarcă printr-o rază de acțiune de până la 5 m și un unghi de detecție de 120°.

Trei moduri de funcționare

Nu ezitați să utilizați modul de funcționare al lămpii Somoreal cel mai potrivit pentru dumneavoastră! Primul mod asigură o producție de lumină de luminozitate medie timp de 4 ore. După această perioadă, dispozitivul trece la modul de inducție. Următorul mod vă va ilumina grădina cu lumină de intensitate scăzută. Atunci când este detectată o mișcare, se va aprinde o lumină puternică timp de 15 secunde. Ultimul mod este o lumină dezactivată care se aprinde atunci când este detectată o mișcare.

Gata să funcționeze în orice condiții

Indiferent de condițiile meteorologice, puteți monta lampa Somoreal în aer liber fără griji. Dispozitivul este potrivit pentru temperaturi cuprinse între -20° și 60°C. În plus, se distinge prin nivelul de rezistență la apă IP65, astfel încât ploaia nu reprezintă o amenințare. Produsul este fabricat din materiale robuste, cum ar fi ABS și PC.

Energie solară

Spuneți adio facturilor mari la electricitate și beneficiați de energie solară gratuită! SM-OLT2 este echipat cu două baterii reîncărcabile – fiecare cu o capacitate de 1200 mAh. Vă faceți griji cu privire la modul în care vă veți încărca dispozitivul? Nu fiți! Lampa are un panou solar, astfel încât lumina soarelui este suficientă pentru a o încărca.

Inclusă:

  • Lampă solară de exterior x1
  • Telecomandă x1
  • Șurub x2
  • Șurub de expansiune din PVC x2
  • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător Somoreal
Model SM-OLT2
Număr de LED-uri 214 (106 albe + 108 calde)
Tip diodă 2835
Temperatura de culoare 3000 / 4500 / 6500 K
Lumeni 700 – 1400 lm
Capacitatea bateriei 2x 1200 mAh (18650)
Rezistența la apă IP65
Unghi de detecție 120°
Interval de detecție 5 m
Temperatura de funcționare de la -20°C la 60°.
Timp de funcționare 20 de ore
Dimensiuni 340 x 185 x 85 mm
Dimensiunile panoului solar 137 x 80 mm
Dimensiuni telecomandă 90 x 40 mm
Înălțimea de instalare 1,8 m până la 2,5 m
Material ABC + PC

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>