Lampă pentru țânțari, UV, 20W, IP65, 220-240V Blitzwolf BW-MK010 (negru)

129,00 lei

170 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lampă pentru țânțari, UV, 20W, IP65, 220-240V Blitzwolf BW-MK010 (negru)

Doriți să scăpați de insectele intruzive din mediul dumneavoastră? Lampa de țânțari Blitzwolf va fi perfectă pentru dumneavoastră! Aceasta va atrage nu numai țânțarii, ci și moliile sau muștele. Va scăpa în siguranță de vizitatorii nedoriți, fără a folosi substanțe chimice și spray-uri dăunătoare.

Protecție eficientă

Lampa UV de 20 W va atrage țânțarii, muștele, moliile și alte insecte zburătoare, aducându-vă confort și liniște sufletească. Puteți scăpa cu ușurință de oaspeții nedoriți din mediul dvs. cu ajutorul luminii violete de 365 nm. De acum înainte, vă puteți bucura de un grătar liniștit cu prietenii, precum și de somn.

Confortabil de utilizat

Lampa pentru țânțari a fost dezvoltată cu gândul la confort și, prin urmare, este echipată cu un tub fluorescent înlocuibil, care are o durată de viață de 8.000 de ore. În plus, prezintă rezistență la temperaturi ridicate și la soare. De asemenea, va fi ușor de curățat. Pur și simplu scoateți tava și curățați-o cu peria specială inclusă.

Rezistent la apă

Puteți utiliza BW-MK010 atât în interior, cât și în exterior, deoarece este rezistent la apă conform standardului IP65. Acest lucru înseamnă că nu este afectat de zăpadă sau ploaie. Mai mult, funcționează la o rază de acțiune de până la 80 m2 , oferind astfel o protecție completă împotriva insectelor zburătoare de orice fel.

Siguranță

Lampa pentru țânțari nu este doar foarte funcțională, ci și sigură de utilizat. Este fabricată din material ABS puternic și durabil. Mai mult, este special protejată pentru a preveni rănile și șocurile electrice. Vă va ajuta să scăpați în siguranță de toate tipurile de insecte zburătoare, fără a folosi substanțe chimice, insecticide sau spray-uri periculoase.

Inclus

  • Lampă pentru țânțari
  • Perie de curățare x 1
  • Instrucțiuni de utilizare

Specificații:

Producător Blitzwolf
Model BW-MK010
Tensiune 220-240 V
Răspuns de frecvență 50-60 Hz
Putere 20 W
Tensiune de rețea 2600 V
Rezistent la apă IP65
Lungime de undă UV 356 nm
Material ABS
Dimensiuni 15 × 15 × 29 cm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}