Lampă frontală Superfire X30, 500lm, USB

Prețul inițial a fost: 88,00 lei.Prețul curent este: 57,00 lei.

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lanternă pentru exterior

Superfire X30 este o lanternă frontală compactă pe care o puteți lua oriunde cu dumneavoastră. Va încăpea în buzunar, rucsac, geantă sau chiar într-un săculeț. Banda pentru cap vă permite să puneți lanterna pe cap și să o folosiți atunci când aveți nevoie de ambele mâini libere. În plus, datorită poziției reglabile la 45 de grade a lanternei, putem ajusta unghiul luminii în funcție de nevoile noastre.

Întrerupător fără atingere

Lanterna este echipată cu un întrerupător fără contact, care permite pornirea lanternei prin fluturarea mâinii în fața acesteia. Această caracteristică este deosebit de utilă în situațiile în care aveți mâinile murdare sau purtați mănuși, care fac mult mai dificilă apăsarea comutatorului.

Încărcare rapidă

Lanterna este alimentată de o singură baterie de 1200 mAh. Bateria poate fi reîncărcată rapid cu ajutorul portului micro USB. Nu este nevoie de un încărcător special pentru a încărca lanterna – este suficient să conectați cablul micro USB la o powerbank, un încărcător sau un computer. În timpul încărcării, o lumină de fundal roșie indică faptul că bateria se încarcă, iar atunci când bateria este încărcată, lumina se va schimba în verde.

Lumină puternică

LED-ul Cree XPG din SUA oferă o lumină puternică și are o durată de viață lungă. Un panou COB suplimentar oferă lumină cu un unghi larg de iluminare, iluminând perfect imediata vecinătate și permițând, de asemenea, includerea unei lumini roșii, utilă în condiții dificile sau în situații de urgență. Lumina are o luminozitate de 500 de lumeni și o rază de acțiune de 130 de metri. Lanterna are 5 moduri de iluminare. 3 moduri sunt utilizate pentru a controla luminozitatea (puternică, medie, slabă), iar ultimele două pentru a activa lumina roșie. Comutatorul lanternei este utilizat pentru a comuta între moduri.

Atributele Supfire X30

Designul avansat, capacitatea de a regla unghiul de funcționare și combinația de culoare roșie și albă diferențiază X30 de lanternele de exterior concurente.

Inclusă:

  • Lanternă
  • Cablu micro USB
Model X30
Sursă de lumină CREE XPG LED (lampă superioară)+COB (lampă principală)
Putere nominală 5
Timp de funcționare 160 minute
Lumini 500
Rezistență la cădere (metri) 1
Dimensiune (mm) 60x45x35
Greutate (g) 58
Rezistența la apă IP44
Distanța maximă a fasciculului 60-130
Port de încărcare micro USB
Capacitatea bateriei (mAh) 1200
Moduri de iluminare 5 moduri (lumină principală> lumină auxiliară> lumină principală și auxiliară> lumină roșie> stroboscop roșu, distanța senzorului 10 cm, are funcție de memorare a modurilor)
Material Plastic ABS
Timp de încărcare 167 minute