Lampă frontală Superfire HL51, 160lm, USB

25,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Farul Superfire HL51

Lanterna frontală Superfire HL51 se distinge prin reflectorul său mare, care garantează o intensitate ridicată a luminii emise și o rază de acțiune de până la 300 m. Bateria reîncărcabilă prin USB asigură până la 2,5 ore de funcționare. Unghiul adaptabil al lămpii și cele 3 moduri de iluminare vă oferă libertatea de utilizare la care visați. Banda flexibilă pentru cap oferă un confort de neegalat, iar gradul de protecție IP42 vă permite să folosiți lanterna în aproape orice condiții.

Iluminare optimă în multe situații diferite

Reflectorul mare, cu un diametru de 51 mm, asigură o iluminare excelentă cu o luminozitate de până la 160 lm. Acesta permite lanternei să lumineze la distanțe de până la 300 m. Prin urmare, HL51 este ideală pentru multe scenarii. Poate fi folosită pentru a lumina drumul într-o drumeție de noapte, într-o excursie cu cortul sau chiar pentru reparații auto pe marginea drumului după lăsarea întunericului.

Durată de funcționare impresionant de lungă

Bateria încorporată de 1200 mAh poate fi încărcată convenabil prin USB. Aceasta asigură aproximativ 2,5 ore de funcționare a lanternei. Utilizarea HL51 este facilitată de un indicator special care se aprinde în roșu când dispozitivul se încarcă și în albastru când bateria este deja încărcată. În acest fel, știți întotdeauna ce se întâmplă cu lanterna dumneavoastră!

Alegeți dintre cele 3 moduri de iluminare disponibile

Lanterna se poate aprinde în 3 moduri – în modurile de lumină puternică și slabă, precum și stroboscopic. Astfel, aveți posibilitatea de a-i adapta funcționarea la așteptările și situațiile actuale. Lanterna Superfire HL51 va ilumina întotdeauna perfect întunericul și vă va oferi exact sursa de lumină de care aveți nevoie.

Adaptați direcția luminii la nevoile dvs.

Puteți regla înclinarea proiectorului de la 0-90°. Folosiți această posibilitate pentru a direcționa fasciculul de lumină exact acolo unde doriți. Nu mai trebuie să vă limitați la o singură setare prestabilită a lanternei – cu ajutorul Superfire HL51, puteți să o adaptați cu ușurință la așteptările dumneavoastră.

Apa nu o va afecta

Dispozitivul are, de asemenea, clasa de protecție IP42. Acest lucru înseamnă că îl puteți utiliza fără teamă de condițiile meteo schimbătoare sau de terenul solicitant. Ploaia sau stropirea accidentală a apei de la o cascadă nu va afecta lanterna. Acest dispozitiv robust nu vă va dezamăgi niciodată!

Utilizare confortabilă

Superfire HL51 este, de asemenea, extrem de confortabilă la utilizare. Lanterna cântărește doar 102 g, așa că o puteți ține pe cap chiar și timp de mai multe ore – nu va fi o povară prea mare. În plus, banda elastică este plăcută la atingere și prietenoasă cu pielea, astfel încât dispozitivul vă garantează un confort de neegalat.

Specificații:

Producător Superfire
Model HL51
Luminozitate 160 lm
Putere nominală 2,5W
Capacitate 1200 mAh
Timp de funcționare 2-5 h
Port de încărcare micro USB
Rezistență la cădere 1 m
Grad de protecție IP42
Greutate 102 g
Dimensiuni 56x51x80 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>