Lampă frontală Superfire HL50, 150lm, USB

35 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Farul Superfire HL50

Lanterna frontală compactă Superfire HL50 este extrem de utilă și va funcționa în multe situații. Montată pe o curea elastică, se potrivește perfect pe orice cap și oferă iluminare până la 200 m. Puteți alege dintre patru moduri și puteți utiliza lanterna chiar și în ploaie. Durata de viață extrem de lungă a bateriei va permite o utilizare nelimitată în orice condiții.


Raza de acțiune lungă și largă

Zoomul încorporat vă permite să ajustați dimensiunea fasciculului de lumină, de la un fascicul foarte îngust, asemănător unui reflector, la unul larg, care poate ilumina o zonă vastă. În plus, raza de acțiune foarte mare, de până la 200 m, permite o utilizare practică atunci când aveți nevoie de o vizibilitate ridicată într-o cameră întunecată sau pe timp de noapte. LED-ul oferă până la 300 de lumeni, ceea ce este mai mult decât suficient, chiar și în zonele foarte întunecate.


Funcționare îndelungată

Bateria cu litiu utilizată în lanternă poate funcționa până la 5 ore cu o singură încărcare, ceea ce este suficient pentru multe aplicații. De îndată ce bateria scade la un nivel scăzut, o lumină roșie va indica acest lucru și, atunci când este conectată la unitatea de încărcare, o lumină albastră va semnala că bateria este gata să fie folosită din nou. Puteți reîncărca cu ușurință lanterna cu ajutorul cablului micro USB.


Alegeți modul care vi se potrivește

Lanterna dispune de patru moduri predefinite, fiecare fiind util într-o situație diferită. Cele două de bază: lumină puternică și lumină slabă vor fi probabil folosite cel mai des, în funcție de necesități. Puteți selecta, de asemenea, un mod stroboscopic, iar dacă țineți apăsat butonul “on/off” timp de 2 secunde, veți activa modul SOS, un semnal intermitent continuu care indică faptul că aveți nevoie de ajutor.


Pentru orice ocazie

Puteți utiliza lanterna în multe situații diferite: pescuit, alpinism, alergare pe timp de noapte sau o excursie cu cortul. Puteți regla unghiul lanternei în funcție de nevoile dvs., iar designul său special vă permite să o folosiți chiar și în ploaie. Banda elastică confortabilă se va adapta la orice cap și nu va cauza disconfort nici măcar atunci când este purtată pentru perioade lungi de timp.

Inclusă

  • Lanternă frontală
  • Cablu USB C

Specificații

Model HL50
Sursă de lumină JIGNRUI XD
Putere nominală 3
Timp de funcționare 2-5h
Lumini 150
Rezistență la cădere (metri) 1
Dimensiune (mm) 80x60x40
Greutate (g) 102
Rezistența la apă IP31
Distanța maximă a fasciculului 200
Port de încărcare micro USB
Capacitatea bateriei (mAh) 1200
Moduri de iluminare Mare>Mic>Stroboscopic
Material ABS
Timp de încărcare 160 min.

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>