Lampă frontală Superfire HL07, 320lm, USB

47,00 lei

16 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lanternă frontală Superfire HL07

Lanterna frontală funcțională Superfire HL07 este echipată cu o baterie puternică de 1200 mAh care asigură până la 4,5 ore de funcționare. Cu o luminozitate de până la 320 de lumeni, 5 moduri de iluminare și rezistență la apă IP67, este ideală pentru multe aplicații. Datorită benzii flexibile pentru cap și a senzorului de mișcare, dispozitivul este, de asemenea, extrem de confortabil de utilizat. Adaptați-l la nevoile dvs. și bucurați-vă de o iluminare optimă, indiferent de situație.

Vă va servi pentru o perioadă lungă de timp

Pentru a asigura fiabilitatea lanternei, producătorul a echipat-o cu o baterie reîncărcabilă puternică cu o capacitate de până la 1200 mAh. Este nevoie de doar 4 ore pentru a o încărca cu ajutorul unui cablu USB normal. După acest timp, dispozitivul vă poate servi perfect timp de până la 4,5 ore! Acest timp este suficient de lung pentru a vă oferi o sursă excelentă de lumină și siguranță în întuneric.

Luminează perfect orice spațiu

Lanterna este ideală pentru o varietate de terenuri. Poate emite lumină focalizată sau difuză, astfel încât luminează eficient o zonă atât la distanță, cât și în apropierea ta. O funcționare atât de cuprinzătoare a dispozitivului face ca acesta să aibă succes în aproape orice situație – va fi sursa dvs. de lumină de încredere în orice spațiu! Raza sa maximă de iluminare este de până la 90 m.

Alegeți dintre 5 moduri de funcționare

Datorită celor 5 moduri de funcționare, puteți adapta cu ușurință lanterna la situație și la nevoile dumneavoastră. Dispozitivul poate străluci puternic sau slab în modul spot (până la 5 W) sau în modul proiector (până la 3 W). Aveți, de asemenea, opțiunea de a o configura pentru a oferi o iluminare puternică în modurile spotlight și floodlight simultan. Toate acestea înseamnă că HL07 poate fi utilizat cu succes acasă, în aer liber sau în atelier.

Ușor de utilizat

Senzorul de mișcare încorporat îl face ușor de utilizat. Pentru a activa lanterna, este suficient să fluturați mâna în fața ei la o distanță de până la aprox. 10 cm. Mai mult, un buton special vă permite să comutați rapid și convenabil între modurile de iluminare. Cu ajutorul acestuia, puteți, de asemenea, să opriți HL07.

Adaptați-l la situație

Superfire vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a regla unghiul lanternei de la 0-45°. Astfel, o puteți adapta cu ușurință la nevoile și preferințele dumneavoastră. Setați-o pentru a vă oferi iluminarea optimă în orice situație. Nu mai trebuie să vă limitați la un singur unghi fix de iluminare!

Nu vă temeți de ploaie

Lanterna dispune, de asemenea, de un grad de impermeabilitate IP67. Acest lucru înseamnă că nu va fi afectată de stropire sau de ploaie. Așadar, îi puteți folosi capacitățile în aproape orice condiții fără teamă. Cu Superfire, veți fi sigur că nu veți rămâne fără lumină în nicio situație!

Oferindu-vă un confort extraordinar

Superfire HL07 oferă, de asemenea, un confort de neegalat. Lanterna cântărește doar 85 g și este echipată cu o bandă flexibilă, prietenoasă cu pielea. Astfel, o puteți purta pentru perioade lungi de timp fără nici cea mai mică grijă – fără oboseală sau dureri de cap. Vă eliberează mâinile cu ușurință și vă permite să desfășurați activități eficiente chiar și după lăsarea întunericului – cu siguranță nu veți duce lipsă de lumină!

Folosiți-l unde și cum doriți

Ceea ce face ca HL07 să iasă în evidență este multitudinea de aplicații posibile. Îl puteți utiliza pentru drumeții, acțiuni sau alergări după lăsarea întunericului. De asemenea, îl puteți lua în camping sau la pescuit. De asemenea, HL07 este util dacă vi se strică mașina în timpul unei călătorii pe timp de noapte – lumina potrivită vă va ajuta să o reparați. Utilizarea lanternei este facilitată și de un cârlig special, care vă permite să atârnați dispozitivul în locul dorit și să îl transformați într-o lumină practică.

Specificații:

Producător Superfire
Model HL07
Sursă de lumină LED
Putere nominală 5W (reflector)/3W (proiector)
Raza de acțiune până la 90 m
Grad de protecție IP67
Material TPR + PC + ABS
Greutate 85 g
Timp de funcționare până la 4,5 h
Dimensiuni 58x45x38 mm
Capacitate 1200 mAh

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>