Lampă de camping Superfire T56, 220lm

33,00 lei

113 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lampă de camping Superfire T56

Lampa de camping Superfire T56 este perfectă pentru o varietate de situații. Dispozitivul strălucește cu o luminozitate de 220 LM și are o rază maximă de acțiune de 210 m. Aveți la dispoziție 4 moduri de iluminare și puteți, de asemenea, să-i reglați nivelul de luminozitate. Dispune de magneți puternici și de un mâner care vă va permite să atașați și să transportați lampa. Este alimentată de 3 baterii AA (nu sunt incluse) și are o durată de funcționare de 2 ore.

Diferite moduri de iluminare

Reglați funcționarea dispozitivului în funcție de nevoile dvs. Lampa Superfire oferă 4 moduri de iluminare diferite, astfel încât puteți alege lumina care să se potrivească aproape oricărei situații. Sunt disponibile modurile lanternă, lumină roșie intermitentă, lanternă și lumină roșie SOS. În plus, puteți ajusta nivelul de luminozitate al luminii prin reglarea înălțimii lămpii.

Design bine gândit

Dispozitivul este echipat cu un mâner practic care vă permite să îl transportați confortabil și, de asemenea, să îl agățați pe o creangă, de exemplu. De asemenea, are magneți încorporați, care fac posibilă atașarea lămpii la caroseria unei mașini, de exemplu. Este fabricată din material ABS durabil, care se caracterizează printr-o rezistență excepțională la uzură sau deteriorare.

Utilizați-o așa cum doriți

T56 a fost dezvoltat pentru o varietate de scenarii de utilizare. Lampa este perfectă pentru reparații auto, camping, bricolaj sau pentru o plimbare de seară. O puteți folosi ca sursă de lumină de urgență în timpul unei pene de curent neașteptate. Posibilitățile dvs. sunt aproape nelimitate.

Specificații:

Producător Superfire
Model T56
Grad de protecție IP43
Material ABS
Greutate 258.1 g
Putere 5W (max)
Nivel de luminozitate 220 LM
Durata de viață a bateriei Aprox. 2 ore (3x AA)
Raza de acțiune 210 m
Moduri de iluminare Baliză, lanternă, lumină roșie intermitentă, lumină roșie SOS
Dimensiuni 138,6 x 86,5 x 90 mm (pliată) 200 x 86,5 x 90 mm (desfășurată)

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>