Lampă de camping Superfire T36, USB-C

89,00 lei

64 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Lampă de camping Superfire T36

Căutați o lampă practică pe care să o luați cu dvs. în cort? Lampa Superfire T36 va fi o alegere excelentă! Aceasta oferă o iluminare stabilă care va ilumina orice încăpere și nu numai. Oferă diverse moduri de iluminare pe care le puteți schimba în mod liber. De asemenea, puteți folosi lampa ca powerbank pentru a vă încărca, de exemplu, smartphone-ul în timpul campării! Se distinge, de asemenea, prin designul său rezistent la apă.

01Superfire/T36/2

3 moduri de iluminare

Acum puteți regla iluminarea în funcție de propriile așteptări! Lampa de camping vă permite să alegeți dintre 3 moduri de iluminare – lumină albă, lumină caldă și o combinație de lumină caldă și albă. De asemenea, vă permite să reglați intensitatea luminii – trebuie doar să rotiți selectorul. În acest fel, dispozitivul va satisface nevoile diferiților utilizatori!

01Superfire/T36/6

Design inteligent

T36 combină funcționalitatea cu un design original. Lampa este dotată cu un mâner practic, care o face ușor de transportat. Datorită acestui lucru, puteți, de asemenea, să agățați convenabil lampa pe o ramură sau în interiorul unui cort, de exemplu. Portul USB-C încorporat permite o încărcare convenabilă. Lampa este, de asemenea, rezistentă la apă, astfel încât nu veți fi intimidat de ploaie!

01Superfire/T36/5

Inclus

  • lampă
  • Cablu USB-C / USB-A
  • manual de utilizare
Producător Superfire
Model T36
Culoare Negru
Interfață de încărcare USB-C
Moduri de iluminare Lumină albă / lumină caldă / lumină caldă + lumină albă