Lampă de camping Superfire T26-S, 500lm, alimentată cu energie solară

76 lei

77 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Lampă de camping Superfire T26-S

Mergeți la camping sau la pescuit? Asigurați-vă o sursă sigură de lumină! Lampa de camping Superfire T26-S are o luminozitate de până la 500 lm și vă permite să alegeți dintre 3 moduri de iluminare. Are o durată de funcționare de aproximativ 6,5 ore și, datorită designului său ușor și portabil, o puteți avea mereu la îndemână. În plus, dispozitivul se încarcă în 2 moduri – prin intermediul unui cablu micro USB sau prin panoul solar încorporat.

Sursă de lumină fiabilă – 3 moduri din care puteți alege

Lampa utilizează până la 36 de LED-uri ecologice și de economisire a energiei, astfel încât poate oferi o lumină puternică și sigură pentru ochi. Puterea sa ajunge la 18 W, iar luminozitatea este de până la 500 lm. De asemenea, aveți la dispoziție 3 moduri de iluminare – High Light, Low Light și Strobe. Astfel, puteți adapta cu ușurință performanța dispozitivului la nevoile dumneavoastră!

Durată lungă de funcționare – 2 moduri de încărcare

Poți fi sigur că lampa ta nu te va dezamăgi atunci când ai cea mai mare nevoie de ea. T26-S este dotată cu o baterie reîncărcabilă puternică de 4800 mAh pentru o durată de funcționare de până la 6,5 ore. O puteți reîncărca în 2 moduri – folosind un cablu micro USB sau prin intermediul energiei solare ecologice – dispozitivul are încorporat un mic panou fotovoltaic.

Design inteligent

Lampa de camping T26-S este extrem de ușoară și portabilă – vă poate însoți aproape oriunde. Nu va ocupa prea mult spațiu în rucsacul sau în geanta de călătorie! Ideală pentru camping și alte activități. De asemenea, are un cârlig special pe care îl puteți folosi pentru a o agăța de un copac sau într-un cort, de exemplu. De asemenea, dispozitivul are un afișaj încorporat care vă va oferi informații despre starea de încărcare a acestuia.

Aplicații multiple

Optați pentru soluții versatile. Cu unghiul său de iluminare de 360°, lampa este ideală pentru o varietate de aplicații. Dacă doriți să o luați cu dumneavoastră în camping sau la pescuit, aceasta poate fi folosită și în situații de urgență, cum ar fi atunci când se întrerupe curentul electric sau când trebuie să faceți reparații minore la mașină. De asemenea, dispozitivul poate fi folosit ca lumină de noapte. De asemenea, îl puteți folosi pentru a vă ilumina grădina.

Specificații:

Producător SuperFire
Model T26-S
Luminozitate 500 lm
Capacitatea bateriei 4 x 1200 mAh
Timp de funcționare aprox. 6,5 h
Port de încărcare Micro USB
Raza de acțiune Până la 25 m2
Material PC + ABS

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}